147. A friend of yours has received some money and plans to use all of it either to go on a vacation to buy a car.
Your friend has asked you for advice. Compare your friends two choices and explain which one you think your friend should choose. Use specific reasons and details to support your choice.
Trying to decide how to use your money is always tough. Should you use your money to buy a car or go on a vacation? Both afford lasting pleasure, but of a very different kind. From a vacation you get the pleasure of doing wonderful things and of totally relaxing and enjoying yourself. The memories you bring home with you can give you that same pleasure again every time you think of them.
A car also gives you pleasure, every time you drive it. Theres the pleasure of not having to depend on public transportation. You can go places off the beaten track, where public transportation doesnt go. There is also the pleasure of being independent. You are able to go anywhere your car can take you, without depending on others.
A vacation gives you the opportunity to learn new things and meet new and interesting people. However, its only for a short period of time. A car gives you the same opportunities on a smaller level, but on a more regular basis. With a car, you can go someplace new every weekend. You can also join a car pool. That way you can share travel expenses with the new people you meet.
Some people might say that spending your money on a vacation instead of on a car is being impractical. But nothing is as satisfying as a really good vacation. Its mentally and physically healthy. It gives you a chance to get away from all that is familiar to you and see the world from a new perspective. It lets you do nothing but play, the way you did when you were a child. Being able to play, even for a short period of time, is absolutely necessary for everyones mental health. I would choose the vacation, because we all deserve to indulge ourselves sometime.
GRE阅读如何排除错误选项
GRE阅读高频机经原文及答案:地球冷暖周期
GRE阅读泛读有什么技巧
从语法角度解析GRE阅读
GRE阅读高频机经原文:蓝脱序星的两种形成过程
GRE阅读高频机经原文:Snowshoe hare population
GRE阅读逻辑题目该怎么解
如何准确把握GRE阅读主旨
GRE阅读背景材料之厄尔尼诺现象
GRE阅读理解常见结构须知
GRE阅读如何突破取得高分
GRE阅读高频机经原文:星系吞食
GRE阅读辅导心得体会
GRE阅读中的虚拟语气如何处理
GRE阅读高频机经原文及试题:蝴蝶产卵(逻辑)
GRE高分逻辑有哪些常见思维
GRE阅读难句解题原则
GRE阅读如何进行快速定位
GRE阅读日常练习要点
GRE经典阅读句式总结
GRE阅读研究式学习方法
GRE阅读高频机经原文及答案:舞蹈物理动作分析
多了解国外知识有益于GRE阅读
GRE阅读备考你所需要了解哪些东西
GRE阅读高频机经原文:Jane Austen
GRE阅读高频机经原文及题目:能源消费(逻辑)
GRE阅读高频机经原文:Supernovae&Obscurat by dust
GRE阅读高频机经原文:戏剧家Lloyd Webber
GRE阅读高频机经原文及答案:Design-Engineering
GRE阅读高频机经原文:Mystery of the Anasazi
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |