3、抓住实验结果:实验结果-----直接结果和实验结论
Questions 21 to 25 are based on the following passage:
21. The purpose of George Spilichs experiments is _________.
A) to test whether smoking has a positive effect on the mental capacity of smokers
B) to show how smoking damages peoples mental capacity
C) to prove that smoking affects peoples regular performance
D) to find out whether smoking helps peoples short-term memory
22. George Spilichs experiment was conducted in such a way as to _________.
A) compel the subjects to separate major information from minor details
B) put the subjects through increasingly complex tests
C) check the effectiveness of nicotine on smokers
D) register the prompt responses of the subjects
23. The word bested most probably means ________.
A) beat B) envied
C) caught up with D) made the best of
24. Which of the following statements is true?
A) Active smokers in general performed better than deprived smokers.
B) Active smokers responded more quickly than the other subjects.
C) Non-smokers were not better than other subjects in performing simple tasks.
D) Deprived smokers gave the slowest responses to the various tasks.
25. We can infer from the last paragraph that _________.
A) smokers should not expect to become airline pilots
B) smoking in emergency cases causes mental illness
C) no airline pilots smoke during flights
D) smokers may prove unequal to handling emergency cases
Questions 21 to 25 are based on the following passage:
Psychologist George Spilich and colleagues at Washington College in Chestertown, Maryland, decided to find out whether as many smokers say, smoking helps them to think and concentrate. Spilich put young non-smokers, active smokers and smokers deprived of cigarettes through a series of tests.
注:1.concentrate 集中注意力 2.第一段交待实验对象,实验目的
In the first test, each subject sat before a computer screen and pressed a key as soon as he or she recognized a target letter among a grouping of 96. In this simple tests smokers, deprived smokers and non-smokers performed equally well.
注:第一句实验过程即细节,应该速读,第二句实验结果
The next test was more complex, requiring all to scan sequences of 20 identical letters and respond the instant one of the letters transformed into a different one. Non-smokers were faster, but under the stimulation of nicotine , active smokers were faster than deprived smokers.
注:1.第一句实验细节 2.stimulation 刺激
In the third test of short-term memory, non-smokers made the fewest errors, but deprived smokers committed fewer errors than active smokers.
注:committe=do (坏事) commite a crime
The fourth test required people to read a passage,
then answer questions about it. Nonsmokers remembered 19 percent more of the most important information than active smokers, and deprived smokers bested those who had smoked a cigarette just before testing. Active smokers tended not only to have poorer memories but also had trouble separating important information from insignificant details.
注:1.首句为实验过程
2.第二句为实验结果,作比较,可简写为 Nonsmoker remembered more than active smoker
3.划线的部分指的是active smoker. 即deprived smoker bested active smoker
4.best v. 胜过
23. The word bested most probably means ________.
A) beat B) envied
C) caught up with D) made the best of
注:词汇题,根据第5段末句的意思可推断为A选项。
As our tests became more complex. Sums up Spilich, non-smokers performed better than smokers by wider and wider margins, He predicts, smokers might perform adequately at many jobs - until they got complicated. A smoking airline pilot could fly adequately if no problems arose, but if something went wrong, smoking might damage his mental capacity.
注:1.by wide margin 差距大 margine 差距;页边空白处,利润
2.perform 执行,表演
3.末句为重要句:
尤其是末句出现转折时或者末句为结论时。本句出现了but
4.mental 思维的,精神的 mental capacity 思维能力
25. We can infer from the last paragraph that _________.
A) smokers should not expect to become airline pilots
B) smoking in emergency cases causes mental illness
C) no airline pilots smoke during flights
D) smokers may prove unequal to handling emergency cases
注:1.此题为推理题,选项的特点为文章相应内容的同义改写
2.根据选项定位最后一段末句,重点在but后面
3.prove unequal to 无法胜任,D项为but后的同义改写
4.C选项首先是过度推理,其次no+n.为绝对语气词,通常为干扰,带有可能性语气词的选项通常为优选
As our tests became more complex. Sums up Spilich, non-smokers performed better than smokers by wider and wider margins, He predicts, smokers might perform adequately at many jobs - until they got complicated. A smoking airline pilot could fly adequately if no problems arose, but if something went wrong, smoking might damage his mental capacity.
21. The purpose of George Spilich s experiments is _________.
A) to test whether smoking has a positive effect on the mental capacity of smokers
B) to show how smoking damages peoples mental capacity
C) to prove that smoking affects peoples regular performance
D) to find out whether smoking helps peoples short-term memory
注:实验目的题,A 项为第一段实验目的同义改写,B,C 项为吸烟的负面影响与文中意思相反
Psychologist George Spilich and colleagues at Washington College in Chestertown, Maryland, decided to find out whether as many smokers say, smoking helps them to think and concentrate. Spilich put young non-smokers, active smokers and smokers deprived of cigarettes through a series of tests.
22. George Spilich s experiment was conducted in such a way as to _________.
A) compel the subjects to separate major information from minor details
B) put the subjects through increasingly complex tests
C) check the effectiveness of nicotine on smokers
D) register the prompt responses of the subjects
注:1.题目中没有具体指出是哪一个实验,所以就是针对所有提到的实验来说。
2.A 涉及文章倒数第二段的实验。
The fourth test required people to read a passage, then answer questions about it. Nonsmokers remembered 19 percent more of the most important information than active smokers, and deprived smokers bested those who had smoked a cigarette just before testing. Active smokers tended not only to have poorer memories but also had trouble separating important information from insignificant details.
3.C 涉及文章第三段的实验。
The next test was more complex, requiring all to scan sequences of 20 identical letters and respond the instant one of the letters transformed into a different one. Non-smokers were faster, but under the stimulation of nicotine , active smokers were faster than deprived smokers.
4.D 选项也只涉及文章中某一个实验。
23. The word bested most probably means ________.
A) beat B) envied
C) caught up with D) made the best of
注:词汇题,根据第5段末句的意思可推断为A选项。
24. Which of the following statements is true?
A) Active smokers in general performed better than deprived smokers.
B) Active smokers responded more quickly than the other subjects.
C) Non-smokers were not better than other subjects in performing simple tasks.
D) Deprived smokers gave the slowest responses to the various tasks.
国际英语资讯:EU ministers of justice meet in Helsinki discussing common values, open prisons
公司高层职位的英文缩写
宇航员兼职做农民 航天飞机上种萝卜
京沪等地夜空惊现UFO?
容易患感冒都是基因惹的祸
日常饮食当中的四大误区
莎利文:点亮海伦·凯勒的世界
女人容易因财务问题睡不着
体坛英语资讯:Chelsea complete permanent signing of Kovacic from Real Madrid
伟大的老师激发你的潜能
法国小村庄被传成2017避难所
聚焦世锦赛“刀锋战士”奥斯卡
2018下半年CATTI笔译二级真题(汉译英)第二篇
MM必看:男生最讨厌女生做的事情
机械眼睛让失明男子再现光明
明月几时有:苏轼仙逝910周年
苹果CEO史蒂夫·乔布斯经典语录
日本一公司要求全员剪短发少用吹风机来节能
英国20%大学毕业生挣得比高中生少
章莹颖案凶手被判终身监禁 章家父母希望获知遗体下落
台湾重大医疗事故 误移植艾滋器官给五人
如何克服职场上的不自信?
2011年女士时尚发型盘点
出租车司机大叔 也有暖暖的温柔!
摩纳哥成为欧洲首个5G全覆盖的国家,华为铺的
华为首款5G手机即将发售
美国夫妇生养18名子女不嫌多
娱乐英语资讯:Jeddah Season wraps up amid Saudi govt efforts to boost entertainment industry
趁乔布斯辞职 惠普平板机降至99美金
国际英语资讯:AU calls for intl action to address Ebola outbreak in DR Congo
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |