Some kids start to drink alcohol at a young age. They think it is part of becoming an adult. They also think drinking is not that bad because so many people do it. They feel it is not as bad as taking drugs . It is easy for kids to get liquor by using fake identification .
Parents may start to notice a change in their childs behavior if the child starts drinking. Kids who drink sometimes stop doing things they normally liked to do. They may keep telephone calls and meetings a secret and not want anybody to touch their things. They act moody and do not have the same eating and sleeping habits.
Parents need to stay involved in their kids lives. They should talk to their children about their problems to be aware of any changes.
Parents can be the best protection. Children who get a lot of love can feel good about themselves. It helps them resist doing bad things even when other kids are doing them. Parents can also help set a good example by not drinking and driving. They can have firm rules in the home that everyone follows.
Give the children good ideas on how to say no to drinking, even when they are at a party. Try not to overreact or panic if the child tries alcohol. How you handle it can affect their attitude. It may be helpful to talk to other parents about setting up curfews and rules about parties or other events.
1. Which of the following is NOT the reason why some kids have an early start of drinking?
A. They want to show their maturity by drinking alcohol.
B. Drinking alcohol is much cooler than taking drugs.
C. They are affected by many other people around them.
D. They can get liquor easily.
2.According to the passage, what changes may happen to the kids who start drinking?
A. Nothing serious will happen to them.
B. They keep the same eating and sleeping habits.
C. They can control their moods quite well.
D. Sometimes they act secretly.
3.According to the writer, if parents find their children try alcohol, they had better ________.
A. punish them at once
B. ask the police for help
C. ask their childrens friends for help
D. set up curfews and rules about parties or other events with other parents
4.Which is the main subject discussed in the passage?
A. Teen health. B. Teen education.
C. Teen drinking D. Parents worries.
【答案解析】
1. B 由第一段,用排除法。
2. D 由第二段They may keep telephone calls and meetings a secret and not want anybody to touch their things.可知。
3.由最后一句可知。
4.C 纵观全文,可以看出讲的是青少年喝酒的问题。
The future of English 未来的英语语言变化
To turn something upside down 把……翻个底朝天
Why do we laugh? 为什么我们会笑?
Too much stuff 物质主义和简约主义
Bored at work? Sue the boss! 工作无聊怪老板?
Can a lie-in make you healthier? 睡懒觉能让你更健康?
The good of gardening 园艺疗法益心养神
Are you a team player? 你是一名具有团队精神的人吗?
Hangry 饥饿成怒
It's on the cards 这件事十有八九会发生
Lights! Camera! English! 灯光,摄像机,英语!
Drama queen 小题大做的人
How to become a billionaire 如何成为亿万富翁
The daily commute 每天上下班
Reunion? Count me out! 重聚? 别算上我!
Pull something out of the hat 突施妙计
Until I'm blue in the face 任凭你磨破嘴皮
The university of life 生活经历
Old-school 老一套,老派
Barefaced 厚颜无耻的
Clean up your act 改邪归正
Closing the doors on paradise 为生态修复关闭旅游天堂岛屿
Mobiles at the movies 在电影院里玩手机
White / blue-collar worker 白领,蓝领
Off the hook 脱身
Like reality, only better? 喜欢现实, 只会更好?
One good turn deserves another 以德报德,礼尚往来
Bust a gut 拼了命地工作
Brain training 如何训练大脑?
A cashless society 无现金社会
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |