一、单项选择
1. The teacher asked the students ________ computer games for too long.
A.dont play
B.didnt play
C.not to play
D.not play
2. The doctor doesnt feel well today, ______ he still works very hard.
A.but
B.and
C.so
D.or
3. The smile on my mothers face showed that she was _______with me.
A.sad
B.pleased
C.angry
D. sorry
4. Youd better _______the book to others.
A.dont lend
B.not to lend
C.didnt lend
D.not lend
5. The text is very easy for you. There are _____new words in it.
A.a few
B.a little
C. few
D.little
6. The box is________far for the boy______reach.
A.too....to....
B.to; too
C.so;that
D.no;to
7. May I use your dictionary? I want to ____a word.
A.look at
B.look for
C.look after
D.look up
8. ---Would you like some chicken ?
---_______.Ive had enough.
A. Yes, thank you.
B.No, thanks
C.Thats all right
D.Just fine.
二、阅读理解
Long,long ago people made the first lightening(闪电).But they had to keep the fire burning,for they couldnt start it again if there was no lighting.Later,they found out hitting two pieces of stone together could make a spark(火花).The spark could fire dry leaves.In this way they could make the fire again if it went out .Then people also learned to make a fire by rubbing(摩擦).They made a hole on a piece of wood and put a smaller stick into the hole. They turned the stick again and again.After a few minutes they got a fire.
As years went by, people learned other way to make a fire.Sometimes they used the heat from the sun.They held a piece of glass in the right way and made a piece of paper on fire.
About two centuries ago, people began to make matches.Matches brought people a quick and easy way to make fires.Today matches are still being used, but people have more new ways to make fires.One of them is to use an electric fire starter.Of course an electric fire starter is much more expensive then a box of matches, But it is very useful.
1. From the text we know that a spark can________.
A.fire and leaves
B.burn anything
C.burn dry leaves
D.keep fire burning
2. We can also get a fire by__________.
A.making a hole on a big piece of wood
B.putting the smaller stick into the hole
C.turning the stick hard for a while
D.all above together
3. Matches have been used ___________.
A.for about two thousand years
B.for about two hundred years
C.since people began to use fire for cooking
D.since people used the heat from the sun
4. From the text, we know that _________.
A.electric fire starters are widely used
B.people havent used matches since they had electric fire starters
C.today there are only two ways to make fire
D.some forest fires happen from lighting
5. Which of the following is the right order of the ways to make fires that people got to know?
a.with a match
b.from the sun
c. from lightening
d.by rubbing
e. with an electric fire starter
A.a,b,c,d,c B.b,c,a,e,d
C.c,d,b,a,e D.d,a,c,b,e
答案及解析:
一 .单项选择
1. C 解析:ask的用法是:ask sb to do sth,如果变复数在to前加not.
2. A 解析:but表示转折,意味,虽然医生不舒服,但他还是努力工作。
3. B 解析:根据句意,妈妈笑了,说明应该是对我感到满意的。
4. D 解析:had better用法,had better do sth否定是在do前加not.
5. C 解析:word是可数名词,只能用few或a few。Few表示否定意义,本题意为这篇文章很容易,几乎没有生词。
6. A 解析:tooto意为太---而不能---
7. D 解析:look -- up 意为在(字典,书,电脑里)查找
8. B 解析:习惯用法,No, thanks。礼貌的拒绝。
二.阅读理解
1. C 解析:本题从第一段第四行可以得到答案。
2. D 解析:从第一段最后三行可以看出答案,前三个选项就是通过摩擦生火的三步。
3. B 解析:本题从第三段第一行可以得出答案。
4. A 解析:本题可用排除法,从最后一段可以把BC排除,文中并没提到闪电造成的火灾,所以D也不对,只能选A。
5. C 解析:从第一句看出第一句方式就是lighting,所以只能选C
美最高法将智能手机内容纳入隐私保护
国内英语资讯:China adds more national trails to boost forest tourism
Zuora创始人兼首席执行官 成功三分靠自身七分靠环境
警惕:用智能手机和平板电脑让你发胖!
黑色球鞋不再受青睐 世界杯球场七彩绽放
国际英语资讯:Militants defeated, highway reopened in Afghanistans northern Baghlan: Official
去巴西看球不可不尝的巴西美食
妹子收集上万Hello Kitty 为“猫”拒绝男友
南非情侣漂流记:历时135天划船到纽约
世界最小西瓜萌翻网友 一口一个嘎嘣脆
淡定八旬夫妇爱自拍 翻车先拍照后逃生
国内英语资讯:Shanghai signs agreement with B&R cities, regions to up culture, tourism
国际英语资讯:Ukrainian president thanks U.S. for unblocking military assistance
美足球队将举办“苏亚雷斯尖牙之夜”活动 免费供应“基耶利尼”烤肉
国内英语资讯:Chinese consulate general in U.S. Houston holds reception to mark 70th anniversary of PRC fo
苏亚雷斯又咬人了!舌尖上的“苏牙”引吐槽
民选英国第一帅哥 集合六大偶像五官
求赞狂魔:你被社交媒体“绑架”了吗?
新书曝克林顿最恨奥巴马 希拉里患心脏病
国际英语资讯:Majority of U.S. CFOs think U.S. trade policy negative for businesses: survey
英国女王探班《权力的游戏》 拒坐铁王座
国外球迷辣评:苏牙这头野兽应被终身禁赛!
国际英语资讯:Syrian army shells fall near Turkish observation point in Idlib
反抗禁令 伊朗女性与男性同看世界杯
芬兰宝宝为何睡纸箱?
英国工人中奖成千万富翁 奢华旅游不忘做义工
国际英语资讯:Morocco, Indonesia to promote legislative ties, cooperation
克林顿千金居千万豪宅 月薪5万不在乎钱
阿里巴巴美国购物网站11 Main一览
新书曝奥巴马夫妇分房睡互不理睬
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |