一、词汇选项:
1. All the walls in the building had the same layout.
A. size
B. function
C. color
D. arrangment
答案:D
2. The storm caused severe damage.
A. physical
B. accidental
C. serious
D. enviromental
答案:C
3. The walls are made of hollow concret blocks.
A. big
B. empty
C. long
D. new
答案:B
4. Our aim was to update the health service and we succeeded.
A. offer
B. provide
C. modernize
D. fund
答案:C
5. Do we have to wear these name tags?
A. lists
B. forms
C. lables
D. codes
答案:C
6. Joe came to the window as the crowd chanted Joe,Joe,Joe
A. repeated
B. jumped
C. maintained
D. approached
答案:A
7. He inspired many young people to take up sports.
A. encouraged
B. allowed
C. called
D. advised
答案:A
8. The city center was wiped out by the bomb.
A. covered
B. reduced
C. destroyed
D. moved
答案:C
9. Most baby can take in a wide range of food easily.
A. bring
B. digest
C. keep
D. serve
答案:B
10. A larg crowd assembled outside the American embassy.
A. watched
B. shouted
C. gathered
D. walked
答案:C
11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.
A. fresh
B. hot
C. heavy
D. windy
答案:A
12. What puzzles me is why his books are so popular.
A. shocks
B. influences
C. confuses
D. concerns
答案:C
13. I think $7 a drink is a bit steep, dont you?
A. tight
B. low
C. cheap
D. high
答案:D
14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.
A. need
B. hate
C. love
D. pity
答案:D
15. Her comments about men are utterly ridiculous.
A. slightly
B. partly
C. faintly
D. completely
答案:D
12月英语四级考试近义词区分记忆(6)
12月英语四级考试高频经典词汇(1)
12月英语四级高频词汇记忆(22)
英语四级考试近义词区分记忆(2)
英语四级考试近义词区分记忆(7)
12月英语四级考试高频经典词汇(27)
12月英语四级考试高频经典词汇(29)
12月英语四级高频词汇记忆(9)
12月英语四级考试高频经典词汇(22)
12月英语四级考试近义词区分记忆(5)
英语四级高频词汇记忆(20)
12月英语四级高频词汇记忆(25)
12月英语四级考试高频经典词汇(21)
英语四级固定搭配词组记忆(3)
12月英语四级高频词汇记忆(1)
英语四级高频词汇记忆(11)
英语四级高频词汇记忆(19)
12月英语四级高频核心词汇快速记忆训练(3)
英语四级固定搭配词组记忆(8)
12月英语四级考试高频经典词汇(4)
12月英语四级考试高频经典词汇(12)
12月英语四级高频词汇记忆(21)
12月英语四级高频词汇记忆(10)
12月英语四级考试近义词区分记忆(3)
12月英语四级高频词汇记忆(23)
12月英语四级考试近义词区分记忆(8)
英语四级考试近义词区分记忆(9)
大学英语四级考试高频必会词汇(7)
英语四级高频词汇记忆(6)
12月英语四级考试高频经典词汇(30)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |