In the late eighteenth century, battles raged in almost every corner of Europe, as well as in the Middle East, South Africa, the West Indies, and Latin America. In reality, however, there was only one major war during this time, the war between Britain and France. All other battles were ancillary to this larger conflict, and were often at least partially related to its antagonist goals and strategies. France sought total domination of Europe.
This goal was obstructed by British independence and Britains efforts throughout the continent to thwart Napoleon; through treaties. Britain built coalitions guaranteeing British participation in all major European conflicts. These two antagonists were poorly matched, insofar as they had very unequal strengths; France was predominant on land, Britain at sea. The French knew that, short of defeating the British navy, their only hope of victory was to close all the ports of Europe to British ships. Accordingly, France set out to overcome Britain by extending its military domination from Moscow t Lisbon, from Jutland to Caldaria. All of this entailed tremendous risk, because France did not have the military resources to control this much territory and still protect itself and maintain order at home.
French strategists calculated that a navy of 150 ships would provide the force necessary to defeat the British navy. Such a force would give France a three-to-two advantage over Britain. This advantage was deemed necessary because of Britains superior sea skills and technology because of Britains superior sea skills and technology, and also because Britain would be fighting a defensive war, allowing it to win with fewer forces. Napoleon never lost substantial impediment to his control of Europe. As his force neared that goal, Napoleon grew increasingly impatient and began planning an immediate attack.
英语四级阅读练习:自言自语其实没那么可怕
英语四级阅读长难句结构分析及备考方法(四)
英语四级阅读突破之专项练习(4)
英语四级阅读突破口:关注首段和首末句
英语四级阅读解题思路(1)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(6)
英语四级考试阅读练习及答案解析(1)
英语四级阅读突破之专项练习(3)
英语四级阅读理解长难句解析(3)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(8)
英语四级阅读首句见主旨技巧解析
大学英语四级考试阅读理解难句解析(5)
英语四级考试阅读理解练习题(1 )
英语四级阅读突破之专项练习(1)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(1)
英语四级阅读猜词技巧大补贴
大学英语四级考试阅读理解难句解析(7)
英语四级阅读突破之专项练习(6)
英语四级阅读突破之专项练习(7)
英语四级阅读暑期稳步提升技巧
2013年英语四级阅读长难句实用对策
英语四级阅读长难句结构分析及备考方法(三)
英语四级阅读突破之专项练习(9)
英语四级阅读提速必备技巧之排除干扰项
英语四级阅读理解长难句解析(5)
英语四级考试阅读理解练习题(2)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(9)
英语四级考试阅读理解练习题(6)
英语四级阅读突破之专项练习(8)
英语四级阅读练习:反省每天工作的必要性
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |