Model Test 3
Food Security
越来越多的食品安全问题引起了人们的关注;
出现食品安全问题的原因;
你的建议
Nowadays people are getting more concerned about food security because of the disclosure of many serious food insecurity cases and group poisoning. Food security has become an urgent problem that no one can afford to ignore.
There are several reasons accounting for this problem. First, a lack of responsibility and a thirst for illegal gains drive many food manufacturers to disregard the quality of food. Second, food administration agencies are not effective in their monitoring of food industry. Still worse, the awareness of food security is badly in need of being enhanced.
As far as Im concerned, I suggest prompt and effective measures be taken to tackle this problem. For one thing, our government should spare no efforts in the administration of food industry, as well as educating the public the awareness of food security. For another, stricter laws should be enforced to guarantee food quality. Only in this way can consumers feel at ease when purchasing food.
新GRE阅读长难句攻克技巧+阅读速度训练法
备考指导:GRE阅读难句教程(1)
雅思阅读考试答题步骤
三方面入手读懂新gre文章方法解析
GRE阅读听课笔记(5)
GRE阅读文章改写步骤及特点
专家指导:新gre逻辑阅读考试指南
GRE阅读听课笔记(2)
新GRE小短文阅读模拟练习
新GRE阅读长难句中译英练习(Part1)
GRE阅读长难句解读(18)
GRE阅读听课笔记(1)
GRE阅读长难句解读
GRE阅读难句教程(3)
GRE阅读长难句解读(10)
实用备考资料:GRE阅读听课笔记(2)
GRE阅读长难句解读(4)
GRE阅读长难句解读(13)
GRE阅读长难句解读(7)
GRE阅读听课笔记(3)
GRE阅读长难句解读(21)
GRE阅读长难句解读(16)
GRE阅读长难句解读(15)
GRE阅读关键在于把握词义
GRE阅读长难句解读(8)
备考指导:GRE阅读难句教程(2)
新GRE逻辑阅读出题规律解析
名师谈GRE阅读文章的习惯:长句心法
GRE阅读难句教程(1)
新GRE逻辑阅读出题动态
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |