题目:食品安全
Food Safety
1 食品安全问题令人担忧。
2 对此,你有什么看法?
Currently, many problems concerning the safety of food have popped up. As for me, I believe at least three factors account for this issue.
First, I observe that profits drive many food producers to commit illegal things. They aim to gain more money at the expense of consumers health. Second, the overuse of agricultural pesticide has resulted in the degradation of food quality. The excessive pesticide bears enormous health hazard for people. Furthermore, some food producers inject hormones into domestic animals so as to make them grow more quickly and thus they can turn in more profit. As a result, peoples health has been seriously disturbed.
All in all, food safety is such a great concern, and we all should do establish laws and implement them effectively to avoid producing toxic foods.
首句直接点题,词组pop up指弹起,这里指食品安全突然间成了一大社会问题。
文章第二部分从蔬菜生产商、水果滥用农药及激素方面阐释了食品安全问题的根源。Observe除了有观察之意,还可以表示某人的观点;动词commit后面通常接违法或伤害性的事情,如commit a crime, commit illegal things, commit suicide等等。以消费者的健康为代价除了使用at the expense of 还可以使用at the cost of 或者ignoring。另外,在表达同一意思或相近意思时,此文避免了一词多用,而是采用不同的单词或词组,如劣质食品使用了problems concerning the safety of food, the degradation of food quality和toxic foods。
最后一段再次点题,并提出了万能解决方案之一,即政府和相关单位要制定法律法规。
GRE阅读难句教程(2)
GRE考试学习方法:适合的才是最好的
新GRE阅读练习题(3)
GRE阅读练习每日一篇(三十五)
GRE阅读练习每日一篇(四十六)
GRE阅读练习每日一篇(二十九)
GRE阅读练习每日一篇(五十一)
GRE阅读练习每日一篇(三十)
GRE阅读练习每日一篇(四十八)
新GRE阅读长难句中译英练习20
GRE阅读练习每日一篇(四十五)
GRE阅读练习每日一篇(二十一)
GRE阅读"排除题"解法
新GRE阅读长难句中译英练习9
新GRE考试阅读逻辑题练习(第三套)
GRE阅读长难句实例分析36
GRE阅读练习每日一篇(三十六)
GRE阅读考试需具备哪些能力
GRE阅读练习每日一篇(二十四)
GRE阅读练习每日一篇(四十二)
GRE阅读练习每日一篇(二十五)
GRE阅读练习每日一篇(五十三)
新GRE阅读考试长难句实例解析15
GRE阅读练习每日一篇(三十四)
新GRE阅读长难句中译英练习15
新GRE阅读长难句中译英练习11
GRE阅读长难句实例分析38
新GRE阅读长难句中译英练习19
GRE阅读练习每日一篇(四十四)
GRE阅读练习每日一篇(三十一)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |