1. There is much I enjoy about the changing seasons, but my favorite time is the ________ from fall to winter.
A. transmission
B. transformation转变
C. transition
D. transfer
full to winter秋冬过渡
3+1单词
simultaneous/spontaneous/homogeneous
answer:C
2. I think we need to see an investment ________ before we make an expensive mistake.
A. guide指南
B. entrepreneur企业家
C. consultant顾问
D. assessor评估者陪审法官
answer: C
3. The ________ on this apartment expires in a years time.
A. treaty 协约
B. lease租约
C. engagement约定
D. subsidy 津贴补助金
answer:B
4. The elderly Russians find it hard to live on their state ________.
A. pensions养老金
B. earnings
C. salaries
D. donations捐赠
charity慈善
charity institution慈善机构
answer:A
5. There is supposed to be a safety ________ which makes it impossible for trains to collide.
A. appliance机械装置
B. accessory附件零件配件
C. machine
D. mechanism
『王长喜六级评析的答案为D』
answer:A
6. After four years in the same job his enthusiasm finally ________.
A. deteriorated恶化变化=degenerate变坏堕落
B. dispersed散开消散散步也是disperse【四级scatter消散】
C. dissipated消散消失
D. drained耗尽
finally最终
dominish消失减少
shrink缩水
answer:D
7. No one can function properly if they are ________ of adequate sleep.
A. deprived
B. ripped
C. stripped 【strip 剥夺】
D. contrived谋划策划发明设计
answer:A
8. For years now, the people of that farawy country have been cruelly ________ by a dictator.
A. depressed
B. immersed = indulege沉浸陷入
C. oppressed压制压抑
D. cursed赌咒
answer:C
9. Ever since the rise of industrialism, education has been ________ towards producing workers.
A. harnessed控制利用利用自然的力量产生电能
B. hatched孵策划拟订
C. motivated激发兴趣使用动机
D. geared调节以适应某种需要
answer:D
10. The prospect of increased prices has already ________ worries.
A. provoked引起
B. irritated
C. inspired
D. hoisted
answer:A
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第二课时教案
新课标小学英语第一册期末考试百词范围
一年级英语上册教案 Unit1My classroom 第三课时
上海牛津版一年级英语Unit7 My family教案
牛津小学一年级英语Unit5 Fruit教案(五个课时)
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时4
新起点小学一年级英语教案Unit7 Fruit
一年级英语教案Module1 unit6 Mid-Autumn Festival
一年级英语上册Unit1 My classroom第三课时教案
上海牛津版一年级英语Unit 9 Revision单元分析教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时5
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时2
沪教牛津版一年级英语上册教案Unit1 My classroom第二课时
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第一课时教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period1教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 3 第二课时教案
外研版一年级英语上册教案Unit1 Hello
上海牛津版一年级英语Unit2 Small animals第四课时教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period2教案
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals第五课时教案
新起点小学一年级英语下册Unit11 Toys教案
牛津版一年级英语上册教案Unit4 My bag第一课时
一年级英语上册Unit8 Playtime 第三课时教案
一年级英语Module1 unit6 Mid-Autumn Festival教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时6
牛津版一年级英语上册Unit 2 Good morning 教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1单元分析
小学一年级英语下册Unit2 Small animals教案1
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时教案
上海版牛津一年级英语教案 Unit 3 My abilities
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |