必修四
Ⅰ.单词拼写
1.BMW is a famous car b______.
答案:brand
2.Surrounded by tall trees,one is likely to get lost while travelling in j______.
答案:jungle
3.This kind of shirt is made of a special kind of c______.
答案:cloth
4.My wish is to be a t______in the future,so I must learn English now.
答案:translator
5.Most members were in favour of the suggestion,only a m______were against it.
答案:minority
6.If you want to get the book,you must pay for it in a______.
答案:advance
7.In October,the a______to the zoo has risen by 50 yuan.
答案:admission
8.S______is necessary to the growth of crops.
答案:Sunlight
.短语填空
get close to,be famous for,no wonder,in advance,come to life,within easy reach of,face to face,for a break
1.Everything____________in the summer with the warm weather.
答案:comes to life
2.Manchester____________its nightlife and its football teams.
答案:is famous for
3.It was the first time he’d ever come____________with death.
答案:face to face
4.After two hours’work,they had a drink____________.
答案:for a break
5.Admission is free to all ticket holders and there is no need to book____________.
答案:in advance
6.____________you’ve got a headache—you drank too much last night.
答案:No wonder
7.The man______________the TV to have a better look.
答案:got close to
8.The beach is______________the hotel.
答案:within easy reach of
2016届高考英语一轮复习 Unit8 Sports课时达标检测 新人教版必修1
2016届高考英语一轮复习 Unit12 Education课时达标检测 新人教版必修3
2016届高考英语一轮复习 Unit13 The water planet随堂检测 新人教版必修2
2016高考英语一轮复习 Modules 1~3 外研版选修7
2016高考英语一轮复习 Modules 4~6 外研版选修6
2016届高考英语一轮复习 Unit7 Cultural relics随堂检测 新人教版必修1
2016届高考英语一轮复习 Unit16 Finding jobs课时达标检测 新人教版必修3
2016高考英语一轮复习 Module 2《Traffic Jam 》外研版必修4
2016届高考英语一轮复习 Unit14 Freedom fighters随堂检测 新人教版必修2
2016届高考英语一轮复习 Unit2 News media随堂检测 新人教版必修2
2016届高考英语一轮复习 Unit16 Finding jobs随堂检测 新人教版必修3
2016高考英语一轮复习 Modules 1~3 外研版选修6
2016届高考英语一轮复习 Unit19 Modern agriculture随堂检测 新人教版必修1
2016届高考英语一轮复习 Unit12 Fact and fantasy随堂检测 新人教版必修2
2016届高考英语一轮复习 Unit11 Scientific achievements随堂检测 新人教版必修2
2016届高考英语一轮复习 Unit8 Learning a foreign language课时达标检测 新人教版必修3
2016届高考英语一轮复习 Unit14 Zoology课时达标检测 新人教版必修3
2016届高考英语一轮复习 Unit2 Crossing limits课时达标检测 新人教版必修3
2016届高考英语一轮复习 Unit1 Making a difference课时达标检测 新人教版必修2
风靡日本的成人裹布疗法——让你体验回到娘胎的舒适感觉
2016届高考英语一轮复习 Unit4 Green world随堂检测 新人教版必修3
2016届高考英语一轮复习 Unit2 News media课时达标检测 新人教版必修2
2016届高考英语一轮复习 Unit8 Learning a foreign language随堂检测 新人教版必修3
2016高考英语一轮复习 Modules 1~3 外研版选修8
2016届高考英语一轮复习 Unit3 Art and architecture课时达标检测 新人教版必修2
2016高考英语一轮复习 Module 5《A Trip Along the Three Gorges 》外研版必修4
2016届高考英语一轮复习 Unit3 Art and architecture随堂检测 新人教版必修2
2016届高考英语一轮复习 Unit12 Education随堂检测 新人教版必修3
2016高考英语一轮复习 Module 3《Body Language and Non verbal Communication 》外研版必修4
2016届高考英语一轮复习 Unit4 Green world课时达标检测 新人教版必修3
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |