必修一
Ⅰ. 单词拼写
1. He was so brave that he crossed the English channel in a ________(暴风雨).
答案:storm
2. You see, he is so excited. It is hard for him to c________ down.
答案:calm
3. I have got two tickets for the evening ________(表演).
答案:performance
4. I can't ________(想象)her marrying such a man.
答案:imagine
5. A terrible ________(地震)happened in Tangshan over 30 years ago.
答案:earthquake
6. People used to b________ that the world was flat.
答案:believe
7. Words can't d________the beauty of the scene.
答案:describe
8. If anything h________ to him,let me know.
答案:happens
9. He got some apples by s________ the apple tree.
答案:shaking
10. The ship is sailing through the Panama C________.
答案:Canal
.用适当的介词或副词填空
1.A great number________boys and girls will attend the meeting.
答案:of
2.All the buildings were________ruins after the earthquake.
答案:in
3.They dug________all the children who were trapped.
答案:out
4.Shelters were put________for the homeless.
答案:up
5.________about 1428 the earthquake hit the town.
答案: At
6.Look! The mice are running________ ________the fields looking for places to hide.
答案:out of
7.Hearing the death of the leader,the people burst ________tears.
答案:into
8.The wind blew the leaves________.
答案:away
9.Twothirds________the workers finished their work ahead of time.
答案:of
10.The young man buried himself________the history book.
答案:in
新GRE词汇复习资料:impious
新GRE词汇复习资料:tangential
新GRE词汇复习资料:paragon
GRE出国考试词汇辅导:GRE反义词总结(下)
新GRE词汇复习资料:diffidence
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(十六)
新GRE词汇复习资料:discommode
新GRE词汇复习资料:Synonyms
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(二十二)
新GRE词汇复习资料:hauteur
新GRE词汇复习资料:implacable
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(九)
新GRE词汇复习资料:asperity
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(二)
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(十二)
新GRE词汇复习资料:audacious
新GRE词汇复习资料:hauteur
新GRE词汇复习资料:ambrosial
新GRE词汇复习资料:umbrage
新GRE词汇复习资料:diatribe
新GRE词汇复习资料:ingenuous
新GRE词汇复习资料:contaminated
新GRE词汇复习资料:desiccate
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(一)
新GRE词汇复习资料:indolent
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(十)
GRE出国考试词汇辅导:GRE反义词总结(中)
新GRE词汇复习资料:predilection
GRE词汇 动词同义的词汇介绍(十三)
新GRE词汇复习资料:contentious
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |