Travel with Parents
Nowadays, with long holidays at hand, traveling has become a new trend for us to relax ourselves outside work. Some people even had made a plan for it a long time before the holiday begins. They usually travel with good friends or travel along; only few people take their parents into travel plan. However, I think it is high time for us to travel with parents.
现在,随着长假即将到来,旅行变成我们从工作中放松自我的新趋势。有些人甚至在假期之前就制定好计划了。他们通常和好朋友一起旅行或者自己旅行,只有少数的人把父母划入旅行计划中。然而,我认为是时候和父母一起去旅行了。
In the first place, we should spend more time with parents. According to research, if we come home 5 days a year, spend 4 hours a day with parents, it would be less than 300 hours of 30 years, which means 25 days. We could see it now that there is not much time for us to spend with our parents after we go to work or have our own family. Hence, we should travel with our parents.
第一,我们应该花更多的时间陪父母。根据研究,如果我们每年回家5天,每天花4小时陪父母,那么30年里就会低于300小时,也就是25天。我们现在知道如果去工作,或者有了自己的家庭,是有没有多少时间和父母在一起的。因此,我们该和父母一起去旅行。
In the second place, parents used to took us to travel when we were young, why don t we take them as return when we are capable to do that. It is not the matter of we are set free from parents, we are not a traitorous teenager anymore, and we have time and money, of course we should take a trip with parents. Holiday would be a good time for us to travel with parents, just like the old time.
第二,我们小时候父母也常常带我们去旅游,为什么在我们有能力的时候不带他们去旅游作为回报呢?现在不是我们能够摆脱父母获得自由的问题,我们不再是叛逆的青少年了,现在我们有钱和时间,就该和父母多出去走走。节假日是我们和父母去游玩的好时节,就像旧时光那样。
To summarize, we should make a plan for parents in holiday. Holiday is a great gift for us and our parents.
简言之,我们应当为父母制定个节假日计划。假日是给我们和父母的一份好礼物。
英语四级阅读理解长难句练习(七十七)
英语四级阅读全攻略:细节题解题思路
大学英语四级阅读理解练习题(3)
英语四级仔细阅读第二篇原文
12月英语四级阅读提升技巧
大学英语四级考试阅读理解练习19篇之文化背景
六级阅读训练:"光棍节"起源于打麻将?
英语四级阅读理解长难句练习(八十三)
英语四级阅读理解长难句练习(六十)
英语四级阅读理解长难句练习(七十四)
大学英语四级100条阅读难句-sentence 6
英语四级考试阅读习题及答案解析(5)
大学英语四级100条阅读难句-sentence 3
英语四级阅读理解长难句练习(七十二)
英语四级考试阅读习题及答案解析(2)
英语四级考试阅读习题及答案解析(6)
英语四级仔细阅读第一篇原文
大学英语四级考试阅读理解练习19篇之智力
英语四级阅读:从颜色洞察人的性格
英语四级阅读理解长难句练习(六十二)
英语四级养成二次阅读习惯 培养逻辑推理能力
四级阅读练习:裸色-时尚也是种族主义者吗?
英语四级阅读理解模拟题及答案详解26
英语四级阅读理解长难句练习(六十一)
英语四级阅读理解长难句练习(五十八)
英语四级阅读理解长难句练习(五十九)
英语四级阅读:总结和反省每天工作的必要性
英语四级快速阅读原文
英语四级阅读理解长难句练习(七十九)
大学英语四级100条阅读难句-sentence 1
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |