Part IV Reading Comprehension
Section A
47 N tend
48 L negative
49 H efficiently
50 B associated
51 M sufficient
52 J function/
53 F definitely
54 O younger
55 E continuing
56 G different
Section B Passage One
57. What can we learn from some recent studies?
答案:D. Interracial lodging may have diverse outcomes.
58. What does Sam Boakyes remark mean?
答案:D. Being surrounded by white peers motivates a black student to work harder to succeed.
59. What does the Indian University study show?
答案:A. Interracial roommates are more likely to fall out.
60. What does Alec Webley consider to be the definition of integration?
答案:D. The school randomly assigns roommates without regard to race.
61. What does Grace Kao say about interracial lodging?
答案:A. It is unscientific to make generalizations about it without further study.
Passage Two
62. What is the finding of the Global Humanitarian Forum?
答案:B. Rates of death from illnesses have risen due to global warming.
63. What do we learn about the Forums report from the passage?
答案:A. It was challenged by some climate and risk experts.
64. What does Dr. Pielke say about the Forums report?
答案:B. It is invalid in terms of methodology.
65. What is Soren Andreasens view of the report?
答案:D. Its rough estimates are meant to draw the attention of world leaders.
66. What does Kofi Annan say should be the focus of the Copenhagen conference?
答案:D. How rich countries can better help poor regions reduce climate hazards.
牛津小学一年级英语Unit5 Fruit教案(五个课时)
苏教版牛津小学一年级英语教案Unit1 What`s your name
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(1)
一年级英语下册Unit2 Small animals教案2
一年级英语上册教案 Unit 1 Period 1
牛津版小学一年级英语上册Unit1 Hello教案
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals教案
上海牛津版一年级英语Unit7 My family教案
新起点小学一年级英语教案Unit7 Fruit
一年级英语上册教案 Unit1My classroom 第三课时
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时6
上海牛津版一年级英语下册教案Unit9 Revision(3)
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 3 第二课时教案
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals第五课时教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时1
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时2
外研版一年级英语上册教案Unit1 Hello
一年级英语教案Module1 unit6 Mid-Autumn Festival
小学一年级英语下册Unit2 Small animals教案1
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1单元分析
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时3
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period2教案
一年级英语下册Unit2 Small animals第三课时教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 8 教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 unit9 教案
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第二课时教案
上海版牛津一年级英语教案Unit8 Playtime(总五课时)
新课标小学英语第一册期末考试百词范围
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(3)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |