24. Which of the following statements is true?
A) Active smokers in general performed better than deprived smokers.
B) Active smokers responded more quickly than the other subjects.
C) Non-smokers were not better than other subjects in performing simple tasks.
D) Deprived smokers gave the slowest responses to the various tasks.
25. We can infer from the last paragraph that _________.
A) smokers should not expect to become airline pilots
B) smoking in emergency cases causes mental illness
C) no airline pilots smoke during flights
D) smokers may prove unequal to handling emergency cases
Questions 21 to 25 are based on the following passage:
Psychologist George Spilich and colleagues at Washington College in Chestertown, Maryland, decided to find out whether as many smokers say, smoking helps them to think and concentrate. Spilich put young non-smokers, active smokers and smokers deprived of cigarettes through a series of tests.
注:1.concentrate 集中注意力 2.第一段交待实验对象,实验目的
In the first test, each subject sat before a computer screen and pressed a key as soon as he or she recognized a target letter among a grouping of 96. In this simple tests smokers, deprived smokers and non-smokers performed equally well.
注:第一句实验过程即细节,应该速读,第二句实验结果
The next test was more complex, requiring all to scan sequences of 20 identical letters and respond the instant one of the letters transformed into a different one. Non-smokers were faster, but under the stimulation of nicotine , active smokers were faster than deprived smokers.
注:1.第一句实验细节 2.stimulation 刺激
In the third test of short-term memory, non-smokers made the fewest errors, but deprived smokers committed fewer errors than active smokers.
注:committe=do (坏事) commite a crime
The fourth test required people to read a passage,
注:定位第二段,应选择充分发展。
2015年职称英语考试理工类B级常考的阅读理解练习(三)
2015年职称英语理工类A级阅读理解练习题(三)
2015年职称英语理工类阅读理解必备练习题(二)
综合类职称英语考试精选练习之阅读理解(五)
2015年职称英语考试理工类B级常考的阅读理解练习(二)
综合类阅读理解职称英语考试必备练习(一)
2015年职称英语理工类AB级阅读理解模拟试题(四)
2015年职称英语理工类A级阅读理解练习题(四)
综合类职称英语阅读理解的考核目标和例题解析(一)
2015年职称英语理工类AB级阅读理解模拟试题(五)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(四)
2015年职称英语理工类阅读理解考前强化习题(二)
职称英语综合类考试阅读理解原文练习(四)
综合类职称英语阅读理解的考核目标和例题解析(四)
2015年职称英语理工类AB级阅读理解模拟试题(三)
综合类职称英语考试精选练习之阅读理解(一)
综合类阅读理解职称英语考试必备练习(二)
2015年职称英语理工类A级阅读理解模拟题(二)
2015年职称英语理工类A级阅读理解练习题(一)
2015年职称英语理工类A级阅读理解练习题及答案(三)
2015综合类阅读理解职称英语经典练习(四)
阅读理解《综合类》职称英语2015年考试精选练习题(三)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(一)
2015年职称英语理工类A级阅读理解模拟题(五)
2015年阅读理解职称综合类英语考试精选练习题(二)
职称英语综合类考试阅读理解原文练习(五)
2015年综合类阅读理解职称英语考试精选练习题(二)
2015年职称英语理工类考试阅读理解必备训练题(三)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(三)
2015年职称英语理工类阅读理解必备练习题(三)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |