While still in its early stages, welfare reform has already been judged a great success in many statesat least in getting people off welfare. Its estimated that more than 2 million people have left the rolls since 1994.
In the past four years, welfare rolls in Athens Country have been cut in half. But 70 percent of the people who left in the past tow years took jobs that paid less than $6 an hour. The result:The Athens County poverty rate still remains at more than 30 percenttwice the national average.
For advocates for the poor, thats an indication much more needs to be done.
More people are getting jobs, but its not making their lives any better, says Kathy Lairn, a policy analyst at the Center on Budget and Policy Priorities in Washington.
A center analysis of US Census data nationwide found that between 1995 and 1996, a greater percentage of single, female-headed households were earning money on their own, but that average income for these households actually went down.
But for many, the fact that poor people are able to support themselves almost as well without government aid as they did with it is in itself a huge victory.
Welfare was a poison. It was a toxin that was poisoning the family, says Robert Rector, a welfare-reform policy analyst. The reform in changing the moral climate in low-income communities. Its beginning to rebuild the work ethic , which is much more important.
Mr. Rector and others argued that once the habit of dependency is cracked, then the country can make other policy changes aimed at improving living standards.
26.From the passage, it can be seen that the author ________.
A) believes the reform has reduced the governments burden
B) insists that welfare reform is doing little good for the poor
C) is overenthusiastic about the success of welfare reform
D) considers welfare reform to be fundamentally successful
27.Why arent people enjoying better lives when they have jobs?
A) Because many families are divorced.
B) Because government aid is now rare.
C) Because their wages are low.
D) Because the cost of living is rising.
28.What is worth noting from the example of Athens County is that ________.
A) greater efforts should be made to improve peoples living standards
B) 70 percent of the people there have been employed for two years
C) 50 percent of the population no longer relies on welfare
D) the living standards of most people are going down
29.From the passage we know that welfare reform aims at ________.
A) saving welfare funds
B) rebuilding the work ethic
C) providing more jobs
D) cutting government expenses
30.According to the passage before the welfare reform was carried out, ________.
A) the poverty rate was lover
B) average living standards were higher
C) the average worker was paid higher wages
D) the poor used to rely on government aid
答案:26.D 27.C 28.A 29.B 30.D
雅思口语考试拿高分需要有新意
雅思口语素材:好句推荐-朋友
四大策略拓展雅思口语PART.2话题
运用逻辑的力量 征服新托福口语:Task 1
掌握有效的自我练习口语方法
康志刚:雅思(IELTS)考试口语常见句型200个
雅思口语天天练:如何表达意见
胡敏:何谓“英语主题口语学习法”?
雅思口语全面攻略 多写口袋作文
运用逻辑的力量征服新托福口语:Task 6
增强新托福口语回答连贯性
雅思口语常见错误
雅思口语Part 1模版:present situation(employee)
99%的雅思口语考生会犯的8个错误
雅思口语名师点睛:What is Fluency
雅思口语 你所不知道的考试技巧
雅思口语各类话题的答题思路
如何用英语搭讪
看肥皂剧也能提高雅思口语成绩
雅思口语高分的思路和答题方法
雅思口语考试的高分技巧及注意事项
最全雅思口语真题系列(leisure time activity)
2010雅思口语PART3变脸!
【雅思口语】如何高效使用剑桥七?
外国人最常说的二十个钻石级句子
为你加分添彩的雅思口语八大绝招
学生与老外对话的注意事项
雅思口语范文:advertisement
雅思高层考官谈雅思口语考试潜规则
名师点评解析:11月7日雅思口语考试
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |