大学英语四级阅读对很多学生来说并不算太难,所谓实践出真知,只有大家平时多加练习,掌握一定的方法,英语四级阅读还是可以取得高分的。下面小编就为同学们整理了大学英语四级阅读练习,一起来看看吧。
Classified advertising is that advertising which is grouped in certain sections of the paper and is thus distinguished from display advertising。 Such groupings as Help Wanted, Real Estate, Lost and Found are made, the rate charged being less than for display advertising。 Classified advertisements are a convenience to the reader and a saving to the advertiser。
The reader who is interested in a particular kind of advertisement finds all advertisements of that type grouped for him。 The advertisers may, on this account, use a very small advertisement if it were placed among larger advertisements in the paper。 It is evident that the reader approaches the classified advertisement in a different frame of mind from that in which he approaches the other advertisements in the paper。 He turns to a page of classified advertisements to search for the particular advertisement that will meet his needs。 As his attention is voluntary, the advertiser does not need to rely too much extent on display type to get the readers attention。 Formerly all classified advertisements were of the same size and did not have display type。 With the increase in the number of such advertisements, however, each advertiser within a certain group is competing with others in the same group for the readers attention。 In many cases, the result has been an increase in the size of the space used and the addition of headlines and pictures。 In that way, the classified advertisement has in reality advertisement。 This is particularly true of real estate advertising?
1。 All of the following facts are advantages of classified advertisement for advertisers EXCEPT that ____。
A) classified advertisement charges less money
B) it is easier to attract the attention of the target consumers
C) it provides more information for the readers
D) it does not have to rely too much on display type
2。 One of the examples given of types of classified advertisement is ____
A) houses for sale
B) people who are asking for help
C) people who are lost
D) job vacancies
3。 What sort of attitude do people have when they look at classified advertisement, according to the writer?
A) They are in the frame of mind to buy anything。
B) They are looking for something they need。
C) They feel lost because there are so many advertisements。
D) They feel the same as when they look at display advertisements。
4。According to the passage, in which way have the classified advertisements changed nowadays?
A) They depend more on display type。
B) More money is charged for them。
C) They are divided into more groups。
D) They are less formal。
5。Why have classified advertisements changed in appearance?
A) Because people no longer want headlines and pictures。
B) Because real estate advertising is particularly truthful now。
C) Because the increase in the number of such advertisements means they have to be small now。
D) Because there are more advertisements now and more competition among advertisers。
答案与解析:
1。 C
分类广告的优越性不包括为读者提供更多的信息。事实辨析题。从文中可看出,分类广告的优越性在于收费低、无需很多的展现形式,以及更易吸引对某类广告感兴趣的读者的注意力,因此A,B,D都正确。文中唯独没有提到C。
2。 A
房地产业就是分类广告的其中一块。细节题。本题考察对Real Estate的理解,它的意思是房地产,故选项A 正确。
3。 B
当读者看分类广告时,他们会搜索自己需要的信息。事实辨析题。从文中可知,读者在看分类广告时和看展示广告的注意力的模式是不一样的,他们会去浏览自己感兴趣的类别,查找所需信息。故选项B正确。
4。 A
根据文章,分类广告更多地依赖展现形式。推断题。文章最后指出,由于竞争的加剧,分类广告商们不得不用大标题和图片来吸引读者的注意力。故选项A正确。
5。 D
2017届吉林省舒兰市高考英语一轮复习阅读理解训练:5(含解析)
学会这10招,轻松征服面试官
2017届吉林省舒兰市高考英语一轮复习阅读理解训练:8(含解析)
2016届高考英语二轮复习专用习题:Module 1 My First Day at Senior High(外研版必修1)
2017届吉林省舒兰市高考英语一轮复习阅读理解训练:9(含解析)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 4 Fine Arts-Western,Chinese and Pop Arts(外研版必修2)
虚拟现实“神器”走进两会
麦当劳这回丑大了,顾客要做善事居然被阻止
2017届吉林省双辽市高考英语一轮复习阅读理解训练:3(含解析)
在富人学校做穷学生是什么感受?
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural World(外研版必修4)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 2 Developing and Developed Countries(外研版必修3)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 4 Great Scientists(外研版必修4)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 6 The Internet and Telecommunications(外研版必修1)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 2 No Drugs(外研版必修2)
2017届吉林省舒兰市高考英语一轮复习阅读理解训练:3(含解析)
2017届吉林省舒兰市高考英语一轮复习阅读理解训练:10(含解析)
2017届吉林省舒兰市高考英语一轮复习阅读理解训练:6(含解析)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 5 Newspapers and Magazines(外研版必修2)
特朗普的禁穆令被夏威夷杠上了,火药很足!
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 2 My New Teachers(外研版必修1)
2017届吉林省双辽市高考英语一轮复习阅读理解训练:2(含解析)
有消息称洪博培将被提名美驻俄大使
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 3 The Violence of Nature(外研版必修3)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 6 Old and New(外研版必修3)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 3 Music(外研版必修2)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 5 A Trip Along the Three Gorges(外研版必修4)
2016届高考英语二轮复习专用习题:Module 2 My New Teachers(外研版必修1)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 3 Body Language and Non-verbal Communication(外研版必修4)
2016年高考英语二轮复习专用课件:Module 5 A Lesson in a Lab(外研版必修1)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |