小编为大家整理了最新的英语六级阅读练习题及答案,希望对您有所帮助。
The economy of the United states after 1952 was the econnomy of a well-fed,almost fully employed people. Despit occasional alarms, the country escaped any postwar depression and lived in a state of boom. A n economic survey of the year 1955, a typical year of the 1950s, may be typical as illustrating the rapid economic growth of the decade. The national output was value at 10 percent above that of 1954 . The production of manufacturers was about 40 percent more than it had averaged in the years immediately following World War 2. The countrys business spent about 30billion dollars for new factories and machinery. National income available for spending was almost a third greater than it had been it had been in 1950. Consumers spent about 256 billion dollars; that is about 700 million dollars a day ,or about twenty-five million dollars every hour , all round the clock. Sixty-five million people held jobs and only a little more than two million wanted jobs but could not find them . Only agriculture complained that it was not sharing in the room. To some observers this was an ominous echo of the mid-1920s . As farmers shre of their products declined , marketing costs rose. But there were , among the observers of the national economy, a few who were not as confident as the majority . Those few seemed to fear that the boom could not last and would eventually lead to the oppsite-depression.
1. What is the best title of the passage?
a. The Agriculatural Trends of 1950s b. The Unemployment Rate of 1950s
c. U.S. Economy in the 50s d. The Federal Budget of 1952
2. In Line 3, the word boom could best be replaced by______.
a. nearby explosion b. thunderous noise
c. general public support d. rapid economic growth
3. It can be inferred the national from the passage that most people in the United States in 1955 viewed the national economy with an air of _________.
a. confidence b. confusion c. disappointment d. suspicion
4. Which of the following were LEAST satisfied with the national economy in the 1950s?
a. Economists b. Frmaers c. Politicians d. Steelworkers
5. The passage states that incom available for spending in the U.S. was greater in 1955 than in 1950 . How much was it ?
a. 60% b. 50% c. 33% d. 90%
参考答案
1-5 cdabc
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题09 情态动词与虚拟语气
全国100所名校2017届高三英语一轮诊断分析试卷(2)
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题06 动词和动词词组
陕西省2017届高三英语一轮复习单元测试卷(四)
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M1 unit 2《Heroes》(第2课时)
陕西省2017届高三英语一轮复习单元测试卷(一)
“朝阳群众”APP上线:可举报可寻人
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M1 unit 2《Heroes》(第1课时)
陕西省2017届高三英语一轮复习单元测试卷(五)
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M2 unit 6《Design》(第2课时)
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题16 阅读理解之事实细节题
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M1 unit 1《Lifestyles》(第1课时)
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题17 阅读理解之主旨大意题
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M3 unit 7《The Sea》(第1课时)
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M1 unit 3《Celebration》(第1课时)
全国100所名校2017届高三英语一轮诊断分析试卷(6)
陕西省2017届高三英语一轮复习单元测试卷(八)
情人节单身狗福利:看那些秀恩爱的如何花式被甩
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题13 特殊句式
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题19 阅读理解之词义猜测题
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题07 动词的时态和语态
陕西省2017届高三英语一轮复习单元测试卷(三)
全国100所名校2017届高三英语一轮诊断分析试卷(3)
要疯了:男人求婚太晚的后果(组图)
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题15 完形填空
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题10 定语从句
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题08 非谓语动词
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M1 unit 1《Lifestyles》(第2课时)
2017届英语科5年高考3年模拟[浙江专版] 专题14 情景交际
2017届高三英语(北师大版广东专用)一轮复习课件:M2 unit 5《Rhythm》(第1课时)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |