Questions 47 to 51 are based on the following passage.
47. what is in your bosss mind
48. challenging our bosss authority
49. possible consequences
50. be proposed and reviewed
51. confrontations
Section B
Passage One
Questions 52 to 56 are based on the following passage.
52. What can we learn from the first paragraph?
答案:D. The general public thinks differently from most economists on the impact of immigration.
53. In what way does the author think ordinary Americans benefit from immigration?
答案:B. They can get consumer goods at lower prices.
54. Why do native low-skilled workers suffer most from illegal immigration?
答案:C. They have a harder time getting a job with decent pay.
55. What is the chief concern of native high-skilled, better-educated employees about the inflow of immigrants?
答案:D. It may place a great strain on the state budget.
56. What is the irony about the debate over immigration?
答案:C. People are making too big a fuss about something of small impact.
Passage Two
Questions 57 to 61 are based on the following passage.
57. What characterises the business school student population of today?
答案:A. Greater diversity.
58. What is the authors concern about current business school education?
答案:B. It will produce business leaders of a uniform style.
59. What aspect of diversity does Valerie Gauthier think is most important?
答案:C. Attitude and approach to business.
60. What applicants does the author think MBA programmers should consider recruiting?
答案:C. Applicants from outside the traditional sectors.
61. What does Mannaz say about the current management style?
答案:D. It is shifting towards more collaborative models.
男生女生:我们可以只当朋友吗?
2011年实用口语练习:生活奢华的猪
2011年实用口语练习:Assignment 家庭作业
英语口语:怎样放“狠话”让对方离你远点
2011年实用口语练习:今天我做东
9句狠话教你怎么用英语让人“滚开”
英语口语-商业谨致问候语
2011年实用口语练习:英语客套话
口语情景对话:走遍美国精选 偷得浮生半日闲ACT 1 - 2
2011年实用口语练习:睡或不睡
英语口语-安慰
英语口语-商业信函用语引言
2011年实用口语练习:Select courses 选课
如何提高英语口语
2011年实用口语练习:与天气有关的口语(下)
2011年实用口语练习:歉意如何说出口 1
如何用英文表达“欣赏,感激”
2011年实用口语练习:各种哭的说法(二)
如何用英文表达“你活该”
如何用英文表达“满意”
实用口语情景轻松学:我怀疑我是否能及格
2011年实用口语练习:遮人耳目
2011年实用口语练习:你担心什么呢?
如何用英语表达“原来啊…”
2011年实用口语练习:In the bookstore 在书店里
2011年实用口语练习:各种哭的说法(一)
英文单词 “Do”的活用
2011年实用口语练习:“淘金热”
2011年实用口语练习:当猪飞起来的时候
2011年实用口语练习:别想宰我,我识货
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |