为了方便广大考生更好的复习,综合整理了备考资料:GMAT优秀作文精选,以供各位考生考试复习参考,希望对考生复习有所帮助。
19. The following appeared as part of an article in the travel section of a newspaper.
Over the past decade, the restaurant industry in the country of Spiessa has experienced unprecedented growth. This surge can be expected to continue in the coming years, fueled by recent social changes: personal incomes are rising, more leisure time is available, single-person households are more common, and people have a greater interest in gourmet food, as evidenced by a proliferation of publications on the subject.
Discuss how well reasoned... etc.
Recent social changes in the country of Spiessa lead the author to predict a continued surge in growth of that countrys restaurant industry. Rising personal incomes, additional leisure time, an increase in single-person households, and greater interest in gourmet food are cited as the main reasons for this optimistic outlook. All of these factors are indeed relevant to growth in the restaurant industry; so the prediction appears reasonable on its face. However, three questionable assumptions operative in this argument bear close examination.
The first dubious assumption is that the supply of restaurants in Spiessa will continue to grow at the same rate as in the recent past. However, even in the most favorable conditions and the best of economic times there are just so many restaurants that a given population can accommodate and sustain. It is possible that the demand for restaurants has already been met by the unprecedented growth of the past decade, in which case the recent social changes will have little impact on the growth of the restaurant industry.
A second assumption is that the economic and social circumstances cited by the author will actually result in more people eating out at restaurants. This assumption is unwarranted, however. For example, increased leisure time may just as likely result in more people spending more time cooking gourmet meals in their own homes. Also, single people may actually be more likely than married people to eat at home than to go out for meals. Finally, people may choose to spend their additional income in other wayson expensive cars, travel, or larger homes.
A third poor assumption is that, even assuming people in Spiessa will choose to spend more time and money eating out, no extrinsic factors will stifle this demand. This assumption is unwarranted. Any number of extrinsic factorssuch as a downturn in the general economy or significant layoffs at Spiessas largest businessesmay stall the current restaurant surge. Moreover, the argument fails to specify the social changes that have led to the current economic boom. If it turns out these changes are politically driven, then the surge may very well reverse if political power changes hands.
In conclusion, this argument unfairly assumes a predictable future course for both supply and demand. To strengthen the argument, the author must at the very least show that demand for new restaurants has not yet been exhausted, that Spiessa can accommodate new restaurants well into the future, and that the people of Spiessa actually want to eat out more.
小编提醒:考生们可在日常生活中多读范文,多练笔,培养出好的语感和逻辑,这样才能在考试中写出优秀的作文。
Natya Shastra and Art
SAT填空题满分要求及答题技巧
SAT阅读考试经验总结
SAT阅读8道填空练习题精选
SAT Sentence Completion练习题
做SAT阅读 要思维转变
SAT阅读高分备考经验
SAT阅读的做题时间参考
如何解决SAT阅读"读不懂"问题
SAT填空题4个高分做题原则
SAT文章阅读练习:working class in the US
SAT阅读文章练习:Weddell seal
SAT阅读之假设题解题思路:理解与推理
SAT阅读问题类型
SAT填空题答题的两个注意事项
SAT阅读材料 gene regulatory network
SAT阅读文章类型介绍
四种SAT阅读考试常见题型分析
SAT阅读考试高分宝典
SAT考试阅读题型解析
Window - a starting point to a new world
SAT阅读高分攻略:抓住文章核心思想
SAT阅读高分技巧:明喻和暗喻两种修辞
SAT Reading material:Game design
SAT阅读:Dopamine and Learning
如何分析SAT文章阅读的题目?
SAT英文阅读:The Wrath of Kant
SAT阅读材料:Characteristics of True Community
SAT阅读:The Great Gatsby
SAT小说类文章阅读技巧
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |