新gre考试阅读逻辑复杂程度持续增加,要求考生在现场的逻辑反应推断能力一定要比以前更快,下面是有关新gre考试阅读理解的题型分析,希望考生能够总结自己的解题思路,找到答题技巧。
第二种:多项选择题II
Select-in-Passage:The question asks the examinee to click on the sentence in the passage that meets a certain description. To answer the question, the examinee chooses one of the sentences and clicks on it; clicking anywhere on a sentence will highlight it.
第二种题型:多项选择题II 获得
Sample Multiple-choice Questions Select One or More Answer Choices
Consider each of the three choices separately and select all that apply.
2. The passage suggests that extensive use of sequestration would, over time, have which of the following consequences?
A. The burning of fossil fuels would eventually cease to produce atmospheric accumulations of carbon dioxide.
B. The proportion of the delivered price of electricity due to generation would rise and then decline.
C. Power plants would consume progressively lower quantities of fossil fuels.
Answer: B
解析:首先,从文章中可以看出,没有什么方法可以停止大气中二氧化碳的累积,所以A选项中所提到的The burning of fossil fuels would eventually cease to produce atmospheric accumulations of carbon dioxide.显然是错误的。另外,整个文章中也并没有提供一种方法可以使得电厂可以 减少化石燃料的使用量,所以C选项显然不符合题意。由于文章中的最后二句话中指出:But because sequestration does not affect the cost of electricity transmission and distribution, delivered prices will rise less, by no more than 50 percent. Research into better technologies for capturing carbon dioxide will undoubtedly lead to lowered costs.所以,随着化石燃料使用量的增加,未来可以预期的发电成本将会先增加后减少。应该选择选项B由此可以看出,尽管新GRE考试中出现了新的多项选择题型,但是并没有在实质上改变原有的命题核心思想。即考察考生的对文章事实的理解和推断进一步信息的能力。所以,原有的解题方法的运用不仅是可能的,也是必要的应对新GRE考试的工具。
由于新gre考试阅读以不想老g那样有较多的论据,所以一定要把每个句子梳理清楚,这对考生推断能力的提高了要求。而传统的gre考试阅读理解当中很少涉及句子之间的逻辑关系,即考生要加强阅读训练以便更好的适应新gre考试阅读。
体坛英语资讯:Wang Shun breaks Asian record in mens 400m individual medley
体坛英语资讯:French cyclists win gold, silver at U-23 road worlds
体坛英语资讯:Ibra ruled out of Barcelona clash
体坛英语资讯:Barcelona crushes Atletico 5-0
体坛英语资讯:Fred complains of pain, doubtful for national soccer team
体坛英语资讯:Title holder Zhao dominates womens 50m backstroke in China
体坛英语资讯:Mourinho wants concentration against Levante
体坛英语资讯:Real Sociedad fight back to deny Barcelona
体坛英语资讯:Buffon to finish his career in Juventus, says agent
体坛英语资讯:Betis go top in Spain
体坛英语资讯:France wins doubles to remain alive in Davis Cup quarter-final
体坛英语资讯:Hamburg beat Stuttgart to take first season victory
体坛英语资讯:Schalke coach Rangnick resigns owing to burnout
体坛英语资讯:U.S. beats Russia in Rugby World Cup pool match
体坛英语资讯:Djokovic beats Nadal to win third seasonal Grand Slam at US Open
体坛英语资讯:Pato out of action for one month
体坛英语资讯:Inters loss at Novara is a big slap in the face, says Gaspeirini
体坛英语资讯:Vettel still in racing speed despite no rush to secure title
体坛英语资讯:Coritiba creams Botafogo 5-0, Flamengo keeps winless
体坛英语资讯:S. African womens soccer team qualifies for London Olympics
体坛英语资讯:Barcelonas Affelay breaks knee ligament
体坛英语资讯:Del Potro celebrates after Argentina reaches Davis Cup final
体坛英语资讯:East Kalimantan province to host Indonesia Open
体坛英语资讯:China on verge of another clean sweep at China Masters
体坛英语资讯:Azerbaijan, Iran and Bulgaria win golds on 1st day of wrestling worlds
体坛英语资讯:Controversial Ronaldo penalty help Madrid to victory over Getafe
体坛英语资讯:Federer pulls out of Shanghai Masters to rest
体坛英语资讯:Chiles run for 2017 World Cup in jeopardy after injury
体坛英语资讯:Azerbaijan denies accusations of Olympics medal deal
体坛英语资讯:Stosur beats Serena to lift first major trophy at US Open
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |