小编为大家搜集整理了SAT的阅读材料供考生学习参考。预祝顺利通过SAT考试!
SAT阅读材料:Human Happiness
Human relationships are consistently found to be the most important correlation with human happiness.
A widely publicized study from 2008 in the British Medical Journal reported that happiness in social networks may spread from person to person. Researchers followed nearly 5000 individuals for 20 years in the long-standing Framingham Heart Study and found clusters of happiness and unhappiness that spread up to 3 degrees of separation on average. Happiness tended to spread through close relationships like friends, siblings, spouses, and next-door neighbors, and the researchers reported that happiness spread more consistently than unhappiness through the network. Moreover, the structure of the social network appeared to have an impact on happiness, as people who were very central were significantly more likely to be happy than those on the periphery of the network. Overall, the results suggest that happiness might spread through a population like a virus.
Philosophical views
The Chinese Confucian thinker Mencius, who 2300 years ago sought to give advice to the ruthless political leaders of the warring states period, was convinced that the mind played a mediating role between the lesser self and the greater self and that getting the priorities right between these two would lead to sage-hood. He argued that if we did not feel satisfaction or pleasure in nourishing ones vital force with righteous deeds, that force would shrivel up . More specifically, he mentions the experience of intoxicating joy if one celebrates the practice of the great virtues, especially through music.
Al-Ghazali the Muslim Sufi thinker wrote the Alchemy of Happiness, a manual of spiritual instruction throughout the Muslim world and widely practiced today.
The Hindu thinker Patanjali, author of the Yoga Sutras, wrote quite exhaustively on the psychological and ontological roots of bliss.
In the Nicomachean Ethics, written in 350 BCE, Aristotle stated that happiness is the only thing that humans desire for its own sake, unlike riches, honor, health or friendship. He observed that men sought riches, or honor, or health not only for their own sake but also in order to be happy. Note that eudaimonia, the term we translate as happiness, is for Aristotle an activity rather than an emotion or a state. Happiness is characteristic of a good life, that is, a life in which a person fulfills human nature in an excellent way. People have a set of purposes which are typically human: these belong to our nature. The happy person is virtuous, meaning they have outstanding abilities and emotional tendencies which allow him or her to fulfill our common human ends. For Aristotle, then, happiness is the virtuous activity of the soul in accordance with reason: happiness is the practice of virtue.
Many ethicists make arguments for how humans should behave, either individually or collectively, based on the resulting happiness of such behavior. Utilitarians, such as John Stuart Mill and Jeremy Bentham, advocated the greatest happiness principle as a guide for ethical behavior.
SAT阅读分数换算方法简介
SAT阅读部分成绩提高有妙招
牛人分享SAT阅读经验
SAT阅读题的做题步骤
名师指导SAT阅读的方法
SAT阅读高分不是梦想
SAT阅读材料:双城记分析
突破SAT阅读长难句是拿高分的重点
如何攻克SAT阅读4大难点
解读SAT阅读中的双篇对比文章
SAT阅读方法之双篇对比文章
SAT阅读真题长难句解析2道
SAT阅读中的常见文化词条
专家详解SAT阅读的难度
2014年1月SAT阅读
SAT阅读素材:Dubliners, the Dear
SAT阅读长难句深入学习 5个实例
SAT阅读填空题对词汇的要求是什么
SAT阅读句子填空题 如何把握句子结构
SAT阅读之批判性阅读的做题方法
专家支招 破解SAT阅读中的生词
SAT阅读小说类材料的阅读方法
SAT阅读考试答题技巧
跟专家学习SAT阅读长难句
复杂的SAT阅读的句式结构难住了多数考生
SAT阅读句子填空题解题指导
SAT阅读扩展:Elizabeth Taylor
SAT阅读文章中的历史常识
提高SAT阅读成绩 关注美国政治话题
关于SAT阅读部分长难句的学习
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |