A
Words:331 难度系数: 建议用时:7分钟
Washington (Reuters)—People who drink two or more sweetened soft drinks a week have a much higher risk of pancreatic cancer (胰腺癌),an unusual but deadly cancer,researchers reported on Monday.
People who drank mostly fruit juice instead of sodas did not have
the same risk,the study of 60,000 people in Singapore found.
Sugar may be to blame but people who drink sweetened sodas regularly often have other poor health habits,said Mark Pereira of the University of Minnesota,who led the study.
“The high levels of sugar in soft drinks may be increasing the level
of insulin (胰岛素) in the body,which we think contributes to pancreatic cancer cell growth,” Pereira said in a statement.
Writing in the journal Cancer Epidemiology,Biomarkers & Prevention,Pereira and his colleagues said they followed 60,524 men and women in the Singapore Chinese Health Study for 14 years.
Over that time,140 of the volunteers developed pancreatic cancer.Those who drank two or more sweetened soft drinks a week had an 87 percent higher risk of being among those who got pancreatic cancer.
Pereira said he believed the findings would apply elsewhere.
“Singapore is a wealthy country with excellent healthcare.Favorite pastimes (消遣)are eating and shopping,so the findings should apply to other Western countries,”he said.
But Susan Mayne of the Yale Cancer Center at Yale University in Connecticut was cautious.
“Although this study found a risk,the finding was based on a relatively small number of cases and it remains unclear whether it is a causal (因果的)connection or not,” said Mayne,who serves on the board of the journal,which is published by the American Association for Cancer Research.
Pancreatic cancer is one of the deadliest forms of cancer,with 230,000 cases globally.In the United States,37,680 people are diagnosed with pancreatic cancer in a year and 34,290 die of it.
【解题导语】 华盛顿路透社报道。研究人员发现,喝甜软饮料的人更容易患胰腺癌——一种非同寻常而又致命的癌症。
9. According to the text,who is in control of the health study?
A.Mark Pereira.B.Scientists from Singapore.
C.Researchers in Yale.
D.Susan Mayne.
解析:选A。细节理解题。根据第三段后半部分内容可知这项健康研究的负责人是Mark Pereira。
10.We can infer from Pereira’s words that ________.
A.the healthcare in Singapore should be greatly improved
B.2 soft drinks a day are considered harmful to health
C.87 out of 140 volunteers developed
pancreatic cancer
D.sugar might not be the only cause of pancreatic cancer
解析:选D。推理判断题。第三段中Pereira提到糖分也许应该受到责备,但那些喝甜软饮料的人通常有其他不健康的习惯,故可推断D项正确。
11.How does Susan seem to feel about the findings of the study?
A.Satisfied.
B.Doubtful.
C.Worried.
D.Hopeful.
解析:选B。推理判断题。倒数第三段中提到耶鲁大学癌症中心的Susan Mayne对此非常谨慎,倒数第二段接着讲述了她对此的看法,由此可推断此人对这项研究发现持“怀疑”态度。
12.The
best
title
of the
text
might
be ________.
A.The Deadliest Forms of Cancer
B.Drink Fruit Juice Instead of Sodas
C.A Study in University of Minnesota
D.Sugary Soft Drinks Lead to Cancer
解析:选D。主旨大意题。本文是研究报道,第一段是文章的中心段,根据本段的内容可知此项最能概括解题导语,作为标题最合适。
How to Save on Sightseeing New York City Attractions
With so many unique attractions, world-famous museums, theaters, and skyscrapers there is always plenty to do in New York. However, sightseeing, in New York City might not be the easiest or the cheapest experience.
This is why our team of real, life-long New Yorkers has created the New York Pass. If you want to discover the best of what this amazing city offers while still saving some time and money on your visit, the New York Pass is something you should be interested in.
How You Benefit from The New York Pass?
Free entry to over 50 attractions – Empire State Building, Statue of Liberty, Museum of Modern Art, Madison Square Garden Tour,. NBC Studio Tours, New York Aquarium.& many others.
Free 140-page guidebook in English, German & Spanish, containing hours of operation, maps and directions to every tourist attraction , shop and restaurant.
Line skipping privileges(特权)-As a New York Pass holder you are entitled (享有权利)to fast track entry to the New York City ‘s busiest attractions.
Over 650 worth of entrance fees-that’s how much it would cost if you visited all the attractions that New York Pass grants entrance to –wihtout using the New York Pass. That doesn’t even include the additional discounts you receive for having a NY Pass.
100% Risk Free, Money Back Guarantee-New York Pass insurance gives you extra comfort in case your travel plans change, offering refund on non-used Passes.
Plese Note:
You can visit as many attractions as you want-even more with the time saved with fast track entry . You don't need to carry too much cash and the New York Pass keeps control on your spending.
New York Pass Prices;
Offer Ends : Fri
13 Feb 2009
Product Price
1 Day Adult Pass $75
1 Day Child Pass $55
2 Day Adult Pass $110
2 Day Child Pass $90
3 Day Adult Pass $140
$112
3 Day Child Pass $120
$96
7 Day Adult Pass $180
$144
7 Day Child Pass $140
$ 112
60.What is the main purpose of this passage?
A.To attract tourists to New York.
B.To describe how to use the New York Pass.
C.To introduc the New York Pass.
D.To explain why the New York Pass is created
61.What benefit can you get from the New York Pass
A.You can change your travel plans as you like,
B.You can get the free guidebook in four languages.
C.You don’t have to carry cash with you
D.You can visit the Statue of Liberty for free.
62.Jack and his two kids will visit New York for three days in January in 2009,how much should he pay for the New York Pass?
A. 304
B. 380
C.420
D.520
63.If the Empire State Building is too crowded, you can
A.get the refund from the New York Pass immediately
B.enter it before others by using the New York Pass
C.get more discounts and save more money
D.visit many other attractions as long as you want
参考答案
60---63、C DAB
雅思常考阅读文章背景知识:大脑风暴
雅思阅读“判断题”解法
从语篇功能角度论雅思阅读技巧
关于雅思阅读判断题写法
专家献计:雅思学术阅读万能标记法
雅思真经实力提升策略AG适用
雅思阅读TFNG题型练习特编
12月20日雅思阅读真题题源文章
雅思阅读文章的脉络分析
雅思阅读基本功难句过关:分词
雅思阅读“雕虫小技”
雅思阅读首位要素是时间
围绕题型说考生应该如何备考雅思阅读
雅思阅读备考应精泛读相结合
第一次雅思阅读总结
阅读中段落标题配对题的几点特殊
雅思阅读高分六步搞定
雅思阅读:强调句有哪几种体现?
1月10日雅思阅读题源文章
雅思阅读考点分析
雅思阅读应对
阅读实力提升策略
剖析雅思阅读最具杀伤力的题型
终大点评:阅读题型点评
3月7日雅思阅读题源文章
如何真正提高雅思阅读做题速度和命中率?
浅谈雅思阅读高分之“软硬件”
1月17号雅思阅读题源文章
阅读重细节口语发音要求高
雅思阅读应对策略
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |