2016高考英语二轮精选基础词汇及语法知识强化系列(13)及答案
Ⅰ.品句填词
1.We
had a ____________(宁静的)afternoon without the children.
答案:peaceful
2.Schools are under ____________(压力)to raise test scores.
答案:pressure
3.Please ____________(关闭)off the TV when you leave in the afternoon.
答案:switch
4.Let’s help and ____________(支持)each other and together create a better world.
答案:support
5.The report called for ____________(紧急的)action to reduce lead in petrol.
答案:urgent
6.It’s not easy for many students to find a job after ____________(毕业) from colleges in present situation.
答案:graduation/graduating
7.It doesn’t ____________(要紧)if you do not understand a single word at first.
答案:matter
8.She ____________(减少)her weight by 5 kilograms.
答案:reduced
9.____________(压力)can cause headaches and other illnesses.
答案:Stress
10.Dianna died very quickly;she didn’t ____________ (遭受痛苦)much.
答案:suffer
Ⅱ.选词填空
society,suffer,come up with,challenge,otherwise,take up,suppose,as well,switch...off,organise 1.Please ________ the lights ________ as you leave.
答案:switch;off
2.Those who enjoy a good living seldom understand the ____________ of the poor.
答案:sufferings
3.____________ that we miss the train,shall we wait for the next one?
答案:Suppose/Supposing
4.One of the biggest ____________ facing the new present government is creating new jobs and new industries.
答案:challenges
5.Seize the chance,____________ you will regret it.
答案:otherwise
6.He called on the people to ____________ arms to defend their freedom.
答案:take up
7.He racked his brain and finally ____________ a wonderful idea.
答案:came up with
8.Water is necessary for people;it is necessary for animals ____________.
答案:as well
9.The girl is good at doing ____________ work and people all like her very much.
答案:social
10.Before he joined the CCP,he had ever been a member of folk ____________.
答案:organisation
Ⅲ.完成句子
1.那个新职位激励他在业余时间更加努力学习。
The new position ________ him ________ study still ________ during his spare time.
答案:challenged;to;harder
2.我求学期间由父母供养。
I ________ ________ ________ my parents when I was studying.
答案:was supported by
3.有人能设计出更好的时间表吗?
Can anyone ________ ________ ________ timetable?
答案:design a better
4.叫你怎么做就怎么做,否则有麻烦。
Do as you’re told,________ you’ll be ________ ________.
答案:otherwise;in trouble
5.战争爆发时,他自愿参加了海军陆战队。
When the war ________ ________,he ________ ________ the Marine Corps.
答案:broke out;volunteered for
Ⅳ.语法专练
用所给动词的适当形式填空
1.Please tell me as soon as she ________(come) back.
答案:comes
2.According to the timetable,the train for Athens ________(leave)at seven o’clock in the evening.
答案:leaves
3.How are you ________(get)on with your physics this term?
答案:getting
4.—Why are the Woods selling their belongings?
—They are ________(move)to another city.
答案:moving
5.I think it is necessary for my 19-year-old son to have his own mobile phone,for I sometimes want to make sure if he ________(come) home for dinner.
答案:will come
2014人教新目标英语八下 unit5《What were you doing when the rainstorm came》(第5课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit1《What’s the matter》(第5课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit5《What were you doing when the rainstorm came》(第4课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit1《What’s the matter》b1练习题
2014人教新目标英语八下 unit7《What’s the highest mountain in the world》(第2课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit7《What’s the highest mountain in the world》(第3课时)导学案
2014人教新目标英语八下unit 2《I’ll help clean up the city parks》单元综合检测卷(含详解)
2014人教新目标英语八下unit 2《I’ll help clean up the city parks》单元综合测试
2014人教新目标英语八下 unit3《Could you please clean your room》(第4课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit7《What’s the highest mountain in the world》(第6课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit2《I’ll help to clean up the city》parksperiod 2导学案
2014人教新目标英语八下 unit1《What’s the matter》(第1课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit 9《Have you ever been to a museum》教案
2014人教新目标英语八下 unit1《What’s the matter》(第2课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit2《I’ll help to clean up the city》parksperiod 4导学案
2014人教新目标英语八下 unit3《Could you please clean your room》(第5课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit1《What’s the matter》(第3课时)导学案
2014人教新目标英语八下unit 2《I’ll help clean up the city parks》周周清
2014人教新目标英语八下 unit9《Have you ever been to a museum》(第2课时)导学案
2014人教新目标英语八下unit 2《I’ll help clean up the city parks》水平测试
2014人教新目标英语八下 unit4《Why don’t you talk to your parents》(第1课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit2《I’ll help to clean up the city》parks习题精选1
2014人教新目标英语八下 unit4《Why don’t you talk to your parents》(第2课时)教案
2014人教新目标英语八下 unit4《Why don’t you talk to your parents》(第1课时)教案
2014人教新目标英语八下 unit2《I’ll help to clean up the city》parks教案2
2014人教新目标英语八下 unit7《What’s the highest mountain in the world》(第5课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit2《I’ll help to clean up the city》parks习题精选2
2014人教新目标英语八下 unit9《Have you ever been to a museum》(第4课时)导学案
2014人教新目标英语八下 unit9《Have you ever been to a museum》单元词汇
2014人教新目标英语八下 unit9《Have you ever been to a museum》(第1课时)导学案
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |