Last week, my friend asked me to visit his hometown with her, she told me that her hometown was very beautiful, so I asked for my parents’ permission, they agreed. We decided to stay for a week, leaving home for the first time made me so happy, I was like a bird, flying in the sky, breathing the free air. But when the forth day came, I started to miss my parents, especially when night came, the darkness made me feel lonely, I just wanted to be with my parents. Until then did I realized that home is sweet, my parents were the most adorable persons. It is good to get home for me.
上周,我的朋友叫我和她一起去拜访她的家乡,她告诉我她的家乡很美丽,因此我征求了父母的意见,他们同意了。我们决定停留一周,第一次离开家让我很开心,我就像一只鸟儿,在天空中飞翔,呼吸着自由的空气。但是第四天的时候,我开始想念父母,特别是在夜晚来临的时候,黑暗让我觉得孤单,我只是想要和父母呆在一起。直到那时我才意识到家是甜蜜的,我的父母是最可爱的人。回家对于我来说真好。
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第2讲
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第4讲
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第19讲
英语四级考试阅读理解基础练习题九
英语四级考试阅读理解基础练习题十
四级考试阅读能力提高推荐文章(10)
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第12讲
英语四级考试阅读理解基础练习题四
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第11讲
英语四级考试阅读理解基础练习题十三
英语四级阅读理解练习及答案详解(15)
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第14讲
英语四级阅读理解练习及答案详解(12)
英语四级考试阅读理解基础练习题十七
英语四级阅读理解练习及答案详解(5)
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第6讲
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第1讲
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文55
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第13讲
英语四级考试阅读理解基础练习题十六
四级考试阅读能力提高推荐文章(11)
英语四级考试阅读理解基础练习题二十
英语四级考试阅读理解基础练习题五
英语四级考试阅读理解基础练习题十二
英语四级阅读理解练习及答案详解(14)
12月四级考试阅读长难句精讲精练-第17讲
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文66
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文59
英语四级考试阅读理解基础练习题八
英语四级阅读理解练习及答案详解(3)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |