Are all your photographs good?Be honest with yourself. Aren’t some of your pictures too dark, and others too light?How many times have you thrown away a photo?We, the Fine Photograph Club, can help you. We meet every Wednesday in our comfortable club room in Bridge Street. At 7:30 p.m. a
member of the club or a visitor would give a talk, and then we have coffee. Our members will advise you on all the latest cameras and films. They will help you to develop your films or enlarge your pictures. What does it all cost?Only 5 pounds a year.
Photography is now a big business. Do you know, for instance, that there are 15 million cameras in our country?And that 700 million photographs are taken a year, more than one-third of them in color?Think of the amount of photography in television, the cinema, newspapers, books, advertisements and so on. In modern life people learn a lot from pictures, so photography is more and more important. It is also more complicated and more expensive than it used to be. You may only want to take good photographs of faces and places. If so, we can help you to get better results. You needn’t waste any more money. If you want to learn more about photography and how it is used, join the club please. You won’t be disappointed. Write now to the Secretary, Fine Photograph Club. Bridge Street.
31. The purpose of passage is to _____.
A. show people how to take fine pictures B. tell people photography is now a big business
C. tell people the club can do many things for you D. encourage people to join the photograph club
答案为D。此句为测试作者的写作目的。“呼吁人们都来加入到摄影俱乐部!”这是本文的主要目的。本文的最后部分也是对全文内容的重点回应。
32. If you want to join the club, you _____.
A. must be good at photography B. must know about the latest cameras and films C. must pay a little money a year D. must be honest with yourself
答案为C。此句为细节题。从短文第一段的最后一句话:five pounds a year中得出答案。
33. You are able to be honest so that you can_____.
A. say if your photos are good or bad B. tell how much money you waste C. help the Fine Photograph Club D. know the latest development in cameras
答案为A。此句为细节推理题。将第一段内容进行综合分析,可以知道:这是Fine Photograph club所做的宣传广告,让人们知道他们是为了帮助人们提高摄影技术,避免出现浪费现象,而且费用低廉。因此选项A符合短文的内容。
34. The club can give the following service except _____.
A. coffee B. amusement C. advice D. information
答案为B。此句为细节推理题。从短文内容上看,文章中出现了:and then we have coffee(选项A的内容),„will advise you on all the latest„(选项C的内容)和if you want to learn„it is used(选项D的内容),这样只有选项B的内容在短文中没有出现了。
35.Which statement of the following is true?
A. If you are a member of Fine Photograph Club, it will cost you only 5 pounds to buy a camera. B. All the members of Fine Photograph Club can take free photographs of faces and places. C. More than a third of 700 million color photographs are taken a year.
D. If you write to the photograph club, you will be very good at photographing.
答案为C。细节题。在短文And that 700 million photographs are taken a year,more than one-third Of them in color?中给出了答案。其中的them就是700 million photographs。
2018年三原县西阳镇初级中学初一下第一次月考英语试题
2018年重庆市荣昌中学峰高校区初一第3次月考英语试卷
2019春人教新目标英语七下Unit 6检测题
2018年海南旧州中学初一下第二次月考英语试题
2018年江苏镇江实验学校初一下第一次月考英语试题
2018年山东宁阳复圣中学初一上第三次月考英语试题
2018年西安交大 附属中学初一上第一次月考
2018年耒阳四中初一上第一次月考英语试题
2018年山东宁阳复圣中学初一下第三次月考英语试题
2018年山东滕州鲍沟中学初一下第二次月考英语试题
2018年武汉市汉阳区初一下5月考英语试题
济宁梁山马营中2019第二学期七七单元卷
2018年合肥第四十六中初一上第一次月考英语测试卷
2018年牛津译林初一上第二次月考英语试题
2018年长春外国语学校初一下第二次月考英语试题
2018年合肥第五十中学东校区初一上英语月考试题
2019上海华新中第二学期七第一次单元卷
2018年福建武平县城郊初级中学初一下第一次月考英语试题
牛津预备版七年级第四至六单元拓展卷
2018年山东宁阳复圣中学初一下第一次月考英语试题
2018年四川双流县白家初级中学初一下第二次月考英语试题
2018年河南洛阳地矿双语学校初一下第一次月考英语试题
2018年东莞高埗弘正学校初一下第一次月考试卷
2018年人教版新目标初一下英语月考英语试题
2018年甘肃成县育才中学初一下第一次月考英语试题
2018年甘肃靖远县靖安中学初一下第一次月考英语试题
2018年山东莘县实验中学初一上第一次月考语试题
2018年常熟昆承中学初一下4月月考英语试题
2018年海南旧州中学初一上第一次月考英语试题
2018年武汉二中初一下月考英语试题
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |