2014年6月英语四级考试仔细阅读模拟题提供给各位考生备考!
查看汇总:
What has thetelephone done to us, or for us, in the hundred years of its existence? A feweffects suggest themselves at once. It has saved lives by getting rapid word ofillness, injury, or fire from remote places. By joining with the elevator tomake possible the multi-story residence or office building, it has madepossible for better or worse -- the modem city. By bringing about a great leapin the speed and ease with which information moves from place to place, it hasgreatly accelerated the rate of scientific and technological changes and growthin industry. Beyond doubt it has seriously weakened if not killed the ancientart of letter writing. It has made living alone possible for persons withnormal social impulses ; by so doing, it has played a role in one of thegreatest social changes of this century, the breakup of the multi-generationalhousehold. It has made the war chillingly more efficient than formerly.Perhaps, though not provably, it has prevented wars that might have arisen outof intemational misunderstanding caused by written communication. Or perhaps―again not provably―by magnifying and extendingirrational personal conflicts based on voice contact, it has caused wars.Certainly it has extended the scope of human conflicts, since it impartially disseminates the useful knowledge of scientists andthe nonsense of the ignorant, the affection of the affectionate and the malice of the malicious.
1. What is the main idea of this passage?
A) Thetelephone has helped to save people from illness and fire.
B) Thetelephone has helped to prevent wars and conflicts.
C) Thetelephone has made the modern city neither better nor worse.
D) Thetelephone has had positive as well as negative effects on us.
2. According to the passage, it is the telephonethat _______ .
A) has madeletter writing an art
B) hasprevented wars by avoiding written communication
C) has madethe world different from what it was
D) hascaused wars by magnifying and extending human conflicts
3. The telephone hasintensified conflicts among people because ______ .
A) itincreases the danger of war
B) itprovides services to both the good and the malicious
C) it makesdistant communication easier
D) it breaksup the multi-generational household
4. The author describes thetelephone as impartial because it _______ .
A) saveslives of people in remote places
B) enablespeople to live alone if they want to
C) spreadsboth love and ill will
D) replacesmuch written communication
5. The writers attitudetowards the use of the telephone is _______
A) affectionate B)disapproving
C) approving D)neutral
2014年6月英语四级考试仔细阅读模拟题提供给各位考生备考!
1.D 本文主要讲了电话的发展对人类生活与活动所产生的正负两方面的影响。
2.C 本题问及电话的作用。A项与原文意思相反,B、D两项虽然在文中提及,但仅仅是作者的猜测,还无法得到证实。
3.B 本题问电话加深人们冲突的原因是什么。设题区在本文后半部分。真正的原因是,作为一种通讯工具,电话既可服务于好人,也可为坏人所利用,这样才使人们之间的冲突的加深成为可能。C项并不是加深冲突的真正原因,因为电话的便捷虽然使加深冲突有可能,但同时也为救人性命提供了便利。
4.C 答案依据在本文最后一句。该句的大意是,电话不偏不倚地传播着科学家的学问,无知者的胡言,仁者的善心,坏人的恶意。只有C项与原文意思最贴近。
5.D 作者的态度显然是客观而中立的。因为作者在文中对电话给人类带来的利弊都有所陈述。
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》英语一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修七7-2
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》英语一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修七7-6
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修八高考专项突破1(2)
国内英语资讯:China to pilot supervisory system reform
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》英语一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修八8-5
2014年牛津译林版高中英语总复习(第1轮)同步练习 M11《Unit 4 The next step》Word版含解析
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修四4-2
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修一1-5
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修四4-1
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》英语一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修八8-6
江苏省扬州市2014高考英语一轮 阅读理解暑假练习题(10)
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》英语一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修七写作进行时7
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修四4-4
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修七专项语法突破14
国际英语资讯:7.6-magnitude quake jolts Chile, no victims reported
国内英语资讯:China Focus: China adopts law on traditional medicine
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》英语一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修八写作进行时8
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修三3-5
国内英语资讯:Chinas legislature to review draft general provisions of civil law
A slap in the face 一记耳光
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第一部分 教师讲义手册:选修八高考专项突破2
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修一1-6
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修一1-4
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修三3-2
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修一1-2
国内英语资讯:Lawmakers call for early introduction of e-commerce law
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修三3-4
国际英语资讯:Spotlight: World strikes different chords on Christmas
【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修三3-1
国内英语资讯:Chinas legislature to convene 2017 session on March 5
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |