A good education and income are usually considered necessary for happiness. Though both may contribute, they are only chief factors if the person is seriously undereducated or actually suffering from lack of physical needs.
The rich are not likely to be happier than the middle-income group or even those with very low incomes. People with college educations are somewhat happier than those who did not graduate from high school, and it is believed that this is mainly because they have more opportunity to control their lives. Yet people with a high income and a college education may be less happy than those with the same income and no college education.
Poor health does not rule out happiness except for the severely disabled or those in pain. Learning to cope with a health problem can contribute to happiness. Those with a good sex life are happier in general, but those who have a loving, affectionate relationship are happier than those who rely on sex alone. Love has a higher correlation with happiness than any other factor.
It should be noted that people quickly get used to what they have, and they are happiest when they feel they are increasing their level no matter where it stands at a given time.
Children whose parents were happily married have happier childhoods are not necessarily happier adults.
The best formula for happiness is to be able to develop the ability to tolerate frustration, to have a personal involvement and commitment, and to develop self-confidence and self-esteem.
21. It can be inferred from the passage that______.
A. happiness is predictable
B. a person in an apparently ideal situation must be happy
C. the rich are likely to be happier than the middle-income group
D. happiness is not necessarily connected to ones situation in society
22. People with college education______.
A. are not happier than those who have only an education at high school
B. are much happier than those who did not graduate from high school
C. have less opportunity to control their lives
D. have more opportunity to control their lives
23. According to the article, happiness is greatly dependent upon______.
A. a happy childhood
B. great wealth
C. a feeling that conditions are becoming for the better
D. a college degree
24. Which of the following is most likely to contribute to happiness? A. Being exceptionally good-looking.
B. Having a loving, affectionate relationship.
C. Having a good paying job.
D. Meeting lots of people.
25. Which of the following attitudes or feelings is most likely to be found in happy people?
A. Having self-esteem.
B. Being sure of keeping everything they already have.
C. Never being jealous.
D. Knowing how to be charming.
21. D 22. D 23. C 24. B 25. A
SAT阅读高分攻略系列(六)
SAT考试阅读难点讲解(二)
SAT阅读模拟题之import competition
2010年6月SAT阅读真题
SAT文章阅读模拟题之the early history of the United States
SAT阅读完成句子习题(一)
SAT阅读练习(三):SAT Sentence Completion 3
SAT阅读技巧讲解
两类SAT文章阅读方法介绍
如何有效备考SAT阅读理解
SAT阅读高分攻略系列(八):文艺类阅读3
SAT阅读答题技巧与题型分析
SAT阅读完成句子习题(二)
SAT阅读讲解:文章的分类
SAT阅读高分攻略系列(八):文艺类阅读1
SAT阅读逻辑题解析
SAT阅读考试答题方法全攻略
SAT阅读高分攻略系列(三)
SAT考试阅读题型解析
SAT阅读考试不再难,破解生词有方法
SAT阅读特点与备考策略讲解
SAT阅读高分攻略系列(九):文艺类阅读
SAT阅读考题讲解及答题要点
SAT文章阅读考试的四大答题原则
SAT阅读题Sentence Completion第四套
SAT阅读题Sentence Completion Test 6
SAT阅读考试特点及应对策略
SAT阅读完成句子练习题(十)
SAT阅读完成句子试题6 含中文注释
备考SAT:突破阅读很重要
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |