Leonardo da Vinci was the first man to suggest that growing trees add a new ring in their trunks each year. The 11 in these rings relates to the physical conditions which the tree experiences. Thus, trees grown in a 12 area and time each develop a pattern or configuration of their rings.
This 13 was of little significance until Andrew E. Douglas began to study tree rings in Arizona in 1900. Using a technique called cross dating, he was able to employ tree rings to the study of archaeological sites and date the ruins with 14 . Some were as old as 6700 B. C. ! This study of tree rings is called dendrochronology.
In time the cross dating was 15 by a carbon 14 process. This approach measured the amount of carbon 14 radiating from a piece of wood and 16 to determine the age of that wood. Further use of the carbon 14 technique has shown that the radiation process is more complex and less 17 than had been at first thought.
The most 18 aspect of tree ring research is now called
dendroclimatology. This 19 of the reconstruction of climates and climatic cycles and events from the evidence found in the tree rings. From this it is hoped that a 20 of drought cycles can be determined in the American Southwest. Such information will be of great help in determining the life and ecology of that region of the United States.
英语六级考试阅读出差旅行
英语六级考试冲刺练习阅读篇105
2012年6月英语六级快速阅读答案网友版
2013年英语六级阅读备考练习题及答案4
2013年6月大学英语六级考试阅读练习题5
2013年六级阅读练习读起来费劲记起来就容易
六级快速阅读真题原文
英语六级快速阅读答案1
2013年英语六级阅读备考练习题及答案8
2012年6月大学英语六级仔细阅读解析
2013年6月大学英语六级考试阅读练习题6
2013年英语六级阅读备考练习题及答案7
屠皓民英语六级阅读技巧讲解
六级快速阅读要hold住速定位法
12月英语六级考试临门一脚做题窍门提高命中率
2012年英语六级阅读主旨题答题技巧及实战3
英语六级仔细阅读答案网友版
2011年6月英语六级考试冲刺练习阅读篇110
2013年英语六级外刊阅读练习高耸的美丽
2013年六级阅读孤独会对你的健康不利的原因
英语六级考试阅读中国高铁将降速
2012年英语六级阅读主旨题答题技巧及实战6
烟雾氤氲Wreathed in smoke
英语六级仔细阅读原文
英语六级考试冲刺练习阅读篇106
2013年6月大学英语六级考试阅读练习题2
2012年6月英语六级快速阅读答案
英语六级考试快速阅读答案大家版
2013年6月大学英语六级考试阅读练习题9
2012年6月英语六级考试仔细阅读答案大家版
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |