Questions 47 to 51 are based on the following passage.
47. what is in your bosss mind
48. challenging our bosss authority
49. possible consequences
50. be proposed and reviewed
51. confrontations
Section B
Passage One
Questions 52 to 56 are based on the following passage.
52. What can we learn from the first paragraph?
答案:D. The general public thinks differently from most economists on the impact of immigration.
53. In what way does the author think ordinary Americans benefit from immigration?
答案:B. They can get consumer goods at lower prices.
54. Why do native low-skilled workers suffer most from illegal immigration?
答案:C. They have a harder time getting a job with decent pay.
55. What is the chief concern of native high-skilled, better-educated employees about the inflow of immigrants?
答案:D. It may place a great strain on the state budget.
56. What is the irony about the debate over immigration?
答案:C. People are making too big a fuss about something of small impact.
Passage Two
Questions 57 to 61 are based on the following passage.
57. What characterises the business school student population of today?
答案:A. Greater diversity.
58. What is the authors concern about current business school education?
答案:B. It will produce business leaders of a uniform style.
59. What aspect of diversity does Valerie Gauthier think is most important?
答案:C. Attitude and approach to business.
60. What applicants does the author think MBA programmers should consider recruiting?
答案:C. Applicants from outside the traditional sectors.
61. What does Mannaz say about the current management style?
答案:D. It is shifting towards more collaborative models.
英语六级听力材料运用技巧
英语六级听力练习:标准4.9(1)
英语六级听力练习:标准(4)
六级听力之三大变化解析
英语六级听力练习:标准4.8(3)
英语六级听力练习:标准(2)
英语六级听力练习:标准4.8(1)
英语六级听力练习:标准(7)
浅谈英语六级听力几大技巧总结
英语六级听力练习:标准4.5(8)
英语六级听力经典训练方法
英语六级听力练习:标准4.8(4)
英语六级听力练习:标准4.5(1)
英语六级听力练习:标准4.4(2)
英语六级听力练习:标准4.4(5)
英语六级听力练习:标准4.7(1)
英语六级听力考试重在提炼信息
英语六级听力练习:标准3.25(2)
英语六级听力练习:标准4.4(1)
英语六级听力必备词汇(3)
英语六级听力练习:标准4.5(3)
英语六级听力练习:标准4.7(2)
英语六级听力练习:标准4.6(1)
英语六级听力练习:标准(10)
英语六级听力练习:标准(6)
英语六级听力中易混淆的词汇(2)
英语六级听力练习:标准3.26(2)
英语六级听力练习:标准4.4(4)
英语六级听力练习:标准3.26(3)
英语六级听力练习:标准4.5(2)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |