Human beings have used tools for a very long time. In some parts of the world you can still find tools that people used more than two million years ago. They made these tools by hitting one stone against another. In this way, they broke off pieces from one of the stones. These chips of stone were usually sharp on one side. People used them for cutting meat and skin from dead animals, and also for making other tools out of wood. Human beings needed to use tools because they did not have sharp teeth like other meat eating animals, such as lions and tigers. Tools helped people to get food more easily. ?Working with tools also helped to develop human intelligence. The human brain grew bigger, and human beings began to invent more and more tools and machines.
The stone chip was one of the first tools that people used, and perhaps it is the most important. Some scientists say that it was the key to success of mankind. Since 1960 a new kind of tool has appeared. This is the silicon chipa little chip of silicon crystal. It is smaller than a fingernail, but it can store more than a million bits of information. It is an electronic brain. Every year these chips get cleverer, but their size gets smaller, and their cost gets less. They are used in watches, calculators and intelligent machines that we can use in many ways. In the future we will not need to work with tools in the old way. Machines will do everything for us. They will even talk and play games with us. People will have plenty of spare time. But what will they do with it? Human beings used stone chips for more than two million years, but human life changed very little in that time. We have used silicon chips for only a few years, but life is changing faster every day. What will life be like twenty years from now? What will the world be like two million years from now??
24. The stone chip is thought to be the most important tool because it ______.?
A. was one of the first tools?
B. developed human capabilities?
C. led to the invention of machines?
D. was crucial to the development of mankind ?
25. At the end of the passage the author seems to suggest that life in future is ?______.?
A. disastrous
B. unpredictable?
C. exciting
D. colorful ?
解析和答案:
24. D) 这是一道细节题。根据文章第二段尾句Some scientists say that it was the key to the success of mankind可知stone chip对于人类的发展起到了非常重要的作用,这与D正好相符。?
25. B)在文章最后一段中作者说人类在过去的几百万年时间里一直使用stone chip,人类社会发生的变化很小。而我们使用silicon chips才不过几年,生活却发生了巨大的变化。于是作者发出了疑问:二十年后的生活会是什么样子的呢?,二百万年后的世界又会是什么样子呢?,表明将来的生活无法预料,这与选项B相符。
国内英语资讯:Spotlight: China leads global green development with concrete actions
母爱如奶茶
至圣
国内英语资讯:Chinas top legislature to open annual session on May 22
体坛英语资讯:Spanish Football Federation postpones Cup final and suspends all football for two weeks
忧劳可以兴国
道不尽的母爱
我心目中的春
妈妈,您听我说
我心目中的春
新西兰宣布打赢社区防疫战并降低警戒级别
“Shout” 可不仅仅是喊叫,你还可以用来买单!
我心目中的春天
话说千古风流人物——曹操
体坛英语资讯:Uganda stop Zimbabwe in Olympic qualifier of womens beach volleyball
英雄
我心目中的春
王毅在金砖国家应对新冠肺炎疫情特别外长会上的发言(双语全文)
全国收费公路5月6日零时起恢复收费
开学复课!北京上海高中生返校 杭州小学生“一米帽萌翻网友
堂·吉诃德新传
国内英语资讯:BRICS countries agree to boost cooperation on COVID-19 fight
体坛英语资讯:Monchengladbach secure 2-1 win over rivals Cologne in Bundesliga
美丽的错误
新西兰宣布打赢社区防疫战并降低警戒级别
妈妈,您听我说
爱因斯坦复活之后
献给母亲的歌
国内英语资讯:China urges no tolerance of politicization, stigmatization in pandemic fight
国际英语资讯:Italys coronavirus cases top 200,000, death toll at 27,359
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |