理解第十二篇
According to psychologists, an emotion is aroused when a man or animal views something as either bad or good. When a person feels like running away from something he thinks will hurt him, we call this emotion fear. if the person wants to remove the danger by attacking it, we call the emotion anger. The emotions of joy and love are aroused when we think something can help us. An emotion does not have to be created by something in the outside world. it can be created by a person s thoughts.
Everyone has emotions. Many psychologists believe that infants are born without emotions. They believe children learn emotions just as they learn to read and write. A growing child not only learns his emotions but learns how to act in certain situations because of an emotion.
Psychologists think that there are two types of emotion: positive and negative. Positive emotions include love, liking, joy, delight, and hope. They are aroused by something that appeals to a person. Negative emotions make a person unhappy or dissatisfied. They include anger, fear,despair, sadness, and disgust. in growing up, a person learns to cope with the negative emotions in order to be happy.
Emotions may be weak or strong. Some strong emotions are so unpleasant that a person will try any means to escape from them. in order to feel happy, the person may choose unusual ways to avoid the emotion.
Strong emotions can make it hard to think and to solve problems. They may prevent a person from learning or paying attention to what he is doing. For example, a student taking an examination may be so worried about failing that he cannot think properly. The worry drains valuable mental energy he needs for the examination.
56. We learn from the passage that an emotion is created by something .
A)one thinks bad or good
B)one feels in danger
C)one faces in the outside world
D)one tries to escape from real life
57. Which of the following is NOT true?
A)Children learn emotions as they grow up.
B)Babies are born with emotions.
C)Emotions fall into two types in general.
D)People can cope with the negative emotions in life.
58. The author s purpose of writing this passage is to .
A) explain why people have emotions
B) show how people avoid the negative emotions
C) explain what people should do before emotions
D) define and classify people s emotions
59. We can safely conclude that a student may fail in an exam if .
A) he can not think properly
B) he can t pay attention to it
C) he can t pay attention to it
D) he is not full of energy
60. As used in the last sentence, the word drains means .
A) stops
B) ties
C) weakens
D) flows gradually
答案:1.A 2.B 3.D 4.B 5.C
国际英语资讯:Erdogan vows to continue anti-terror fight in 2017
国内英语资讯:Xi, Putin exchange New Year greetings
中国设计师改造运动鞋变防霾口罩:这个厉害了
4招拍出美翻的食物照片!做个高端吃货!
2014届高考英语一轮复习 Unit2《English around the World》单词拼写全方位训练 新人教版必修1
在狗狗眼里,人类是不老的神?
国际英语资讯:Death toll from toxic liquor rises to 42 in Pakistan
国际英语资讯:Britain to launch new pound coin to deter counterfeiters
体坛英语资讯:Will the top seed be crowned again at Shenzhen Open
美国19个州2017年将提高最低工资
2014届高考英语一轮复习 Unit2《English around the World》单项填空全方位训练1 新人教版必修1
娱乐英语资讯:Chinas movie industry grows in 2016
《2016中国的航天》白皮书
湖北省八校2017届高三上学期第一次联考(12月) 英语试卷
50周年叫金婚,那7年、9年叫什么??
【三维设计】2017届高考英语二轮复习(通用版)练习:第2板块题型3 阅读理解推理判断题专练(2)(含解析)
美文赏析:我决定从此过上幸福的生活
急诊医生见过哪些辣眼睛的事?憋住别笑!
英语美文:把时间看做投资,生活就不一样了
冥想八周,你的头脑就能变得更好
国际英语资讯:French president defends five-year governing in year-end greetings message
国内英语资讯:China urges BRICS nations to deepen partnership for brighter future
体坛英语资讯:Nadal wins Mubadala Tennis Championships 2016 in Abu Dhabi
An elderly teacher,with a pupil by his side,took ygk 阅读理解答案
国际英语资讯:Iraqi security forces extend grip on IS stronghold in Mosul
国内英语资讯:Chinese premier exchanges New Year congratulations with his Russian counterpart
2014届高考英语一轮复习 Unit1《Friendship》阅读理解全方位训练4 新人教版必修1
It never occurred to anybody, not even the creators that 阅读理解答案
奇葩排行:2016年最没用的“自助类”书籍
娱乐英语资讯:A 2017 lookout from Hollywood film maker
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |