第6部分:完形填空: 下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。
Do you ever wish you were more optimistic, someone who always _______ to be successful? Having someone around who always _______ the worst isnt really a lot of _______. We all know someone who sees a single cloud on a sunny day and says ,It looks _______ rain. But if you catch yourself thinking such things,its important to do something _______ it.
You can change your view of life , _______to psychologists. It only takes a little effort ,and youll find life more rewarding as a _______. Optimism,they say,is partly about self-respect and confidence but its also a more positive way of looking at life and all it has to _______. Optimists are more _______ to start new projects and are generally more prepared to take risks.
Upbringing is obviously very important in forming your _______to the world. Some people are brought up to _______too much on others and grow up forever blaming other people when anything _______wrong. Most optimists,on the _______ hand, have been brought up not to _______failure as the end of the worldthey just _______ with their lives.
51. A) counted B) expected C) felt D) waited
答案:B
52. A) worries B) cares C) fears D) doubts
答案:C
53. A) amusement B) play C) enjoyment D) fun
答案:D
54. A) so B) to C) for D) like
答案:D
55. A) with B) against C) about D) over
答案:C
56. A) judging B) according C)concerning D) following
答案:B
57. A) result B) reason C) purpose D) product
答案:A
58. A) supply B) suggest C) offer D) propose
答案:C
59. A) possible B) likely C) hopeful D) welcome
答案:B
60. A) opinion B) attitude C) view D) position
答案:B
61. A) trust B) believe C) depend D) hope
答案:C
62. A) goes B) falls C) comes D) turns
答案:A
63. A) opposite B) next C) other D) far
答案:C
64. A) regard B) respect C) suppose D) think
答案:A
65. A) get up B) get on C) get out D) get over
答案:B
小学英语六年级上册 Unit2第二课时课件
六年级英语课件what’s the matter Mike
小学英语六年级下册Unit3 Last weekend PartA课件
小学英语六年级上册Unit8课件
牛津版小学六年级英语课件Let is sing 活动
2012年福建厦大附中中考英语模拟试题及参考答案
牛津版小学六年级英语课件I am lost
人教版小学六年级英语下册复习课件
六年级英语上册Module8 Unit1 Helen Keller课件
牛津版小学六年级英语课件My schoolbag let us chant
沪教版牛津小学六年级英语课件6AMy streetM m2u3_2
牛津版小学英语六年级下册Unit4课件1
牛津版小学六年级英语课件let is sing a summer song
小学六年级英语总复习计划课件
广州版小学英语六年级上册Unite16课件
牛津版七年级英语上册unit4 Language课件
小学英语六年级上册A newspaper report课件
六年级英语上册Unit13 I'm as happy as a bird课件
小学英语六年级下册Unit12课件(人教版)
沪教版牛津小学六年级英语课件6APeople’s jobsM2U1_2
牛津版小学六年级英语课件Let us play a game
沪教版牛津小学六年级英语课件6AMore oral practice 2
牛津版小学英语六年级上册 Unit 7 At Christmas课件
沪教版牛津小学六年级英语课件6AMy home m2u2_2
牛津小学英语六年级上册 Unit 3 课件
人教版小学英语六年级上册 Unit1 B let's talk课件
2012年上海市黄浦区中考英语二模试题无答案
2012年上海市徐汇区中考英语二模试题及答案
人教版小学英语六年级上册unit3 part B课件
六年级英语下册课件Unit2 What's the matter,Mike
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |