Middle Age: A Low Point for Most
People around the globe hit the height of their misery and depression in middle , a new international study suggests. The finding by British and American researchers was based on an analysis of well-being among approximately 2 million people in 80 nations. With few exceptions, the observation appears to apply across the board, regardless gender , culture, geography, wealth, job history, education, and marriage or parental status.
The scientific fact seems to be that happiness and positive mental health follow a giant through life, said study author Andrew J. Oswald, a professor of economics at Warwick University in Warwickshire, England. For the average person, its high when youre 20, and then it slowly and bottoms out in your 40s. But the good news is that your health picks up again, and eventually gets back to the high levels of your youth.
The finding was on the pooling of several different sources of happiness data, including: two multi-decade happiness/satisfaction surveys , involving about 500,000 American and Western European men
and women; four rounds of the 80-nation World Values Survey between 1981 and 2004 in North America, Eastern and Western Europe, Asia, Africa, Australia, and Central and South America; and a 2004-2007 survey nearly 1 million Britons.
The bottom-line: For most people throughout the world, the highest probability for striking is around 44 years of age.
In the United States, however, some as-yet unexplained differences were observed, with happiness among men dipping the most in their early 50s, whereas women hit their nadir around the age of 40.
The researchers cautioned that cheerful people tend to live longer than unhappy
- a fact that might have skewed the overall finding. But they also suggested that evidence of a happiness might simply reflect a midlife choice to give up long-held but no longer tenable aspirations , followed by a seniors sense of gratitude for having successfully endured others did not.
That said, some might find it helpful simply to understand the general of mental health as they go through their own life, said Oswald. It might
be useful for people to realize that if they are in their 40s this is normal. It is not exceptional. And just knowing this might help.
51 A age B place C height D degree
52 A of B for C to D by
53 A color B size C shape D letter
54 A improves B moves C rises D falls
55 A mental B personal C general D physical
56 A focused B concluded C decided D based
57 A measured B conducted C checked D inspected
58 A calling B counting C involving D passing
59 A cancer B depression C accident D injury
60 A race B gender C education D income
61 A men B people C women D couples
62 A curve B line C axis D table
63 A unless B because C while D if
64 A moods B figures C views D trends
65 A weird B low C old D weak
答案
51 A 52 A 53 C 54 D 55 A
56 D 57 B 58 C 59 B 60 B
61 B 62 A 63 C 64 D 65 B
英语阅读理解练习及答案详解(53)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文42
英语四级考试阅读理解基础练习题三
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文34
考试阅读能力提高推荐文章(2)
大学英语考试拓展阅读-晨读美文28
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文38
英语阅读理解练习及答案详解(38)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文20
考试阅读能力提高推荐文章(13)
考试阅读能力提高推荐文章(3)
英语六级考试快读阅读练习及答案(6)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文15
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文52
考试阅读能力提高推荐文章(7)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文59
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文7
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文21
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文60
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文11
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文12
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文73
英语六级考试快读阅读练习及答案(10)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文58
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文24
英语六级阅读理解练习及答案详解(3)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文19
英语六级阅读理解练习及答案详解(4)
大学英语六级考试拓展阅读-背诵美文18
考试阅读能力提高推荐文章(9)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |