Florence Nightingale
Florence Nightingale was born in Florence, Italy, while her wealthy English parents were traveling in Europe. As a child, she traveled to many places with her family and learned how to speak several languages.
When Nightingale was 17, she told her family that she was going to help sick people. Her parents did not approve, but Nightingale was determined.
She traveled to hospitals all over Europe. She saw that doctors were working too hard.She saw that patients died because they did not get enough care. Nightingale felt that women could be doing more to help doctors take care of sick people.
Nightingale knew that in order for nurses to do more, they needed special training in how to take care of sick people. Nightingale went to a hospital in Germany to study nursing. Then she returned to London and became the head of a group of women called Gentlewomen during Illness. These women cared for sick people in their homes.
In 1854, England was fighting a war with Russia. No reporters wrote about the terrible conditions in the hospitals that cared for the wounded. People demanded that something be done about it. A leader of the government asked Florence Nightingale to take some nurses into the war hospitals. So, in November 1 854, Nightingale finally got to work in a hospital.
She took along 3 8 nurses whom she had trained herself.
At first, the doctors on the battlefields did not want Nightingale and her nurses in their hospitals. They did not believe that women could help. But in fact, the nurses did make a difference. They worked around the clock, tending the sick. Thanks to their hard work, many wounded soldiers survived.
After the war, Nightingale and her nurses were treated 1ike heroes. Finally, in 1 860, she started the Nightingale School for Nurses. In time, thanks to Florence Nightingale, nursing became an important part of medicine.
1 Florence Nightingale was born into a rich __________
A Italian family
B Russian family
C English family
D German family
2 Nightingales parents did not approve of her decision __________
A to work as a doctor
B to care for sick people
C to fight in the war with Russia
D to travel to hospitals all over Europe
3 It was not until the War with Russia that Nightingale __________
A got to work in a hospital
B began to study nursing
C started to care for sick people in their homes
D became the head of Gentlewomen During Illness
4 On the battlefields Nightingale and her nurses proved to be __________
A as bad as the doctors had expected.
B quite generous
C less than useful
D very helpful
5 Nightingale played a great role in __________
A the building of war hospitals
B the education of women
C the development of nursing
D the improvement of working conditions for women
答案解析:
1 C 从文章的第一段可以得知,Florence Nightingale虽然出生在意大利,但其父母都是英国人。
2 B 从文章的第二段可以得知,Florence Nightingalel7岁时下决心致力于救助病人,但遭到父母的反对。
3 A 从文章的第四、五段可以得知,Florence Nightingale开始只是去病人家里救助病人,直到英俄战争爆发,她才首次有机会去医院工作。
4 D 文章倒数第二段讲到,出乎战地医生意料的是,Florence Nightingale和她的护士姐妹们用辛勤的汗水挽救了许多伤员的生命。
5 C 从文章的最后一段可以得知,Florence Nightingale为护理学的发展做出了重要贡献。
体坛英语资讯:Chelsea set to sign Liverpools Torres
体坛英语资讯:Japanese baseball technicians to train Cubans
体坛英语资讯:Wellington leg of Rugby Sevens kicks off
体坛英语资讯:Bercelona to play Real Madrid at Spanish Cup final
体坛英语资讯:Cologne shocks Bayern at German Bundesliga
体坛英语资讯:Ghana to play Togo in international friendly
体坛英语资讯:Cuban Olympic medalist judoka Arencibia cancels retirement
体坛英语资讯:Iniesta may skip Spanish Cup with back sprain
体坛英语资讯:Li Na beats world No.1 Wozniacki in Australia Open
体坛英语资讯:Vasco da Gama fires coach, threatens players
体坛英语资讯:Zambian boxer Unifies WIBA and WIBO light welterweight titles
体坛英语资讯:Corinthians beat Santos 3-1
体坛英语资讯:Error against Espanyol will end league title, says Reals defender
体坛英语资讯:AC Milan signs left-back from Espanyol
体坛英语资讯:Federer, Djokovic Headline Dubai Tennis Masters
体坛英语资讯:Italian soccer needs revamp, says World Cup winner
体坛英语资讯:Santos humble Sao Paulo 2-0
体坛英语资讯:Barcelona wins against Athletic Club to remain five clear
体坛英语资讯:Barca coach Guardiola insists league title is not won yet
体坛英语资讯:Russia wins last gold as Erzurum Universiade closed
体坛英语资讯:Fred guide Fluminense to a 4-2 victory over Cabofriense
体坛英语资讯:Lampard takes captaincy in England friendly against Denmark
体坛英语资讯:Barcelona makes historical 16th consecutive league win
体坛英语资讯:AC Milan sign Legrottaglie from Juventus
体坛英语资讯:AC Milan stumble as Napoli, Inter catch up
体坛英语资讯:Soderling through, Ferrer out of Rotterdam ATP
体坛英语资讯:China pocket one gold, one bronze on snowboard
体坛英语资讯:Evra to stay at Old Trafford until 2014
体坛英语资讯:Germany ties 1-1 with Italy in friendly
体坛英语资讯:Kong Xue wins first gold for China at Universiade
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |