Physical Fitness
Physical fitness is todays hot topic. And wherever you turn, you hear something new. But is it all true?
The more you sweat, the more fat you burn. This myth has encouraged people to work out in extreme heat or wear layers of clothes or rubber or plastic weight-loss suits in the hope of sweating fat off. Unfortunately, its water theyre losing, not fat. When you first begin to exercise, you burn carbohydrates or sugars. To burn the fat, plan on working out at least 40 minutes.
No pains, no gains. Many people tend to overdo their exercise programs looking for quick results. Doing so, however, may result in your injury or sore muscles. Your best bet is to start any exercise program slowly and gradually increase the workout. This gives people a good beginning without the pain or injury.
Exercise increases appetite. This is true for hard or intense exercise that lasts for 60 minutes or longer. Gentle exercise that is less than 60 minutes, however, will probably reduce your appetite for one to two hours. Exercise always lowers blood sugar.
You can get fit in 10 minutes a week. This and similar claims are common, but untrue. There are no shortcuts to getting fit. Becoming fit takes work and the general rule is 20 minutes of aerobic activity three times a week. Consistency is the key. If you stop working out, your muscles will turn to fat. If you decrease your activity and continue to eat the same or more, you may gain back the fat that you worked so hard to lose. Its not, however, because your muscles turned to fat. Muscles may atrophy , but they wont turn to fat. Muscle is muscle and fat is fat.
1.If you work out less than 40 minutes, you are actually losing
A.fat.
B.water.
C.muscles.
D.plastics.
正确答案:B
解析:问题问的是:如果你健身少于40分钟,你其实在消耗什么?由第二段可知,少于40分钟的运动消耗的其实是水分,而不是脂肪。
2.Paragraph 3 suggests people that
A.they overdo exercise at the very beginning and slow down gradually.
B.they not do exercise to avoid injury.
C.they start slowly and gradually increase the workout.
D.ignore the injury and sore muscle and persevere in doing the exercise.
正确答案:C
解析:问题问的是:第三段建议人们如何运动?推理判断题。第三段提到运动最好是开始慢些,渐渐增加运动量。
3.Which statement is NOT true according to Paragraph 4
A.Doing intense exercise for 60 minutes or more increases appetite.
B.Doing gentle exercise for much more than 60 minute might increase appetite.
C.Doing gentle exercise for less than 60 minutes will probably reduce appetite.
D.Doing gentle exercise for less than 60 minutes will not lower blood sugar.
正确答案:D
解析:问题问的是:根据第四段哪个说法不正确?第四段结尾提到任何运动都会降低血糖。D运动60分钟以下不会降低血糖错误。
4.The writer believes that
A.one can get fit in ten minutes a week.
B.there is no shortcuts to getting fit.
C.if one is consistent, he/she will find the shortcut to getting fit.
D.one must have a job if he/she wants to get fit.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者相信什么?倒数第二段结尾提到B的说法减肥没有捷径。
5.If you decrease your activity and continue to eat the same or more
A.your muscles may become smaller.
B.your muscles become fat.
C.you will put on muscles.
D.nothing changes at all.
正确答案:A
解析:问题问的是:减少运动,但继续保持或增加食量会怎样?最后一段可知A肌肉会变小正确。B肌肉会变成脂肪;C肌肉会增加;D没有变化。这几项都不正确。
颠覆你的认知:水果并不是越多吃越好
中国的网络购物如火如荼,但利润何在
国内英语资讯:U.S. should immediately cancel Taiwan arms sales plan: spokesperson
印尼真人版少年派 男子与孟加拉虎亲密相伴
英国女子检查背痛时得知怀孕 6小时后诞下女婴
国内英语资讯:Xi visits cultural heritage site in Gansu
英国大学反驳教育不公论
细数当下小幸福:三个方法重拾对生活的热情
平板电脑等设备或实现用眼睛操控
英国一中学说谎不受罚 称锻炼交流能力
全球最宜居城市 维也纳蝉联榜首
姚明给中国篮球开药方
被观众嫌胖 美国女主播公开强势回应
国内英语资讯:Senior CPC official calls for more outstanding literary, artistic works
培养女孩为富翁的保镖
日本公司推出3D胎儿模型
男子不坐飞机走遍201个国家
阿姆斯特丹将建“人渣村” 行为不当者被集中监控
研究发现:女人更爱偷瞄女人
贝克汉姆完美告别美国大联盟 携三子温情谢幕
化妆也显瘦:7个让你看起来很瘦的化妆小窍门
对中国的雇主来说 求职者“外表”很重要
中东男子热衷胡须移植
纽约警察寒夜为流浪汉送鞋 温暖照片感动网友
“末日”预言逼近 英国人储食备避孕套
莫言的诺贝尔领奖服:风格跨越东西方
蹭课文化风靡校园
应征入伍:大学生的新出路?
男性插足女性行业,一切理所当然
中国未来的顶级模特从T台转向网络
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |