1. This book is about how these basic beliefs and values affect important ________ of American lige.
A. fashions加了s表示时尚
B. frontiers前线前沿
C. facets宝石的刻面,事务的不同方向
D. formats格式公式
file文件档案
answer:C
2. Parents often faced the ________ between doing what they felt was good for the development of the child and what they could stand by way of undisciplined noise and destructiveness.
A. paradox似是而非的矛盾的悖论的
B. junction交汇之处
C. dilemma进退两难的境地
D. premise前提
betweenand
answer:C
3. Clark felt that his ________ in one of the most dramatic medical experiments of all time was worth the suffering he underwent.
A. apprehension领悟忧虑
B. appreciation
C. presentation
D. participation参加
the underwent经历
answer:D
4. As one of the youngest professors in the university, Ms King is certainly on the ________ of a brilliant career.
A. threshold门坎
B. edge
C. porch门廊
D. course
Miss = Ms英语语体学中:未结婚的用Ms
Miss表示提醒你还没有嫁人呢,我有机会么?你这么开放呀?27岁以上的女人不要用
answer:A
5. The ________ lawyer made a great impression on the jury.
A. protecting保卫
B. guarding保镖
▲C. defending defending lawyer辩护律师
D. shielding保护
answer:C
6. Very few people understood his lecture, the subject of which was very ________.
A. dim光线黯淡的记忆模糊的
B. obscure晦涩的难懂的
C. conspicuous交通标记明显的
D. intelligible容易被人理解的
answer:B
7. This movie is not ________ for children to see; it contains too much violence and too many love scenes.
A. profound深奥的难懂的深刻的
B. valid合法的有根据的符合逻辑的
C. decent合适的适合的体面的
D. upright诚实的公正的
answer:C
8. The wood was so rotten that, when we pulled, it ________ into frogments.
A. broke off折断
B. broke away逃脱
C. borke through突破强行通过
D. broke up破碎折断
rotten腐朽【恨谁对谁用rotten】
You are a rotten dancer.跳舞很屎
You are a rotten teacher.教的很烂
means卑鄙无耻的
You are a means teacher.不顾及人权的老师
answer:D A
9. The detective and his assistant have begun to ________ the mysterious murder.
A. come through
B. look into
C. make over
D. see to
answer:B
10. Sadly, the Giant Panda is one of the many species now in danger of ________.
A. extinction
B. migration迁徒
C. destruction家世血统
D. extraction
answer:A
下一篇: 名校名师精选英语六级考试高频词汇表二
国内英语资讯:Xi Focus: How China secured bumper summer grain harvest despite COVID-19
特朗普终于在公开场合戴口罩了!
体坛英语资讯:No positive COVID-19 cases from Premier Leagues latest round of testing
国际英语资讯:Spotlight: 17 U.S. states sue Trump administration, adding to litigations against new federa
2020年7月英语四级作文预测:信息安全
体坛英语资讯:Six Chinese U-19 footballers banned after violating teams epidemic control regulations
国际英语资讯:EU lawmakers adopt regulation to allow COVID-19 vaccines developed more quickly
国际英语资讯:Spotlight: Experts urge efforts to reach intl agreement on digital tax amid coronavirus cr
国际英语资讯:Spotlight: South Sudan marks nine years of independence
国际英语资讯:UN preparing team to visit derelict oil tanker off Yemen
2020年7月英语四级作文预测:媒体购物
2020年7月英语四级作文预测:和谐宿舍
国际英语资讯:Tunisian PM says to reshuffle cabinet
国内英语资讯:Top political advisor stresses innovation in Greater Bay Area
2020年7月英语四级作文预测:手机的作用
国内英语资讯:7,000 army soldiers deployed to fight floods in east China
体坛英语资讯:Atletico Mineiro vow prudence in bid for Shandong Luneng striker Guedes
国家卫健委:进口肉类食品应具备《核酸检测合格证明》方可入厂
2020年7月英语四级作文预测:网恋
2020年7月英语四级作文预测:社团招募
2020年7月英语四级作文答案:(翻译app)(文都教育)
迪士尼乐园公开招牌苹果派的制作方法
2020年7月英语四级作文预测:团购
2020年7月英语四级作文答案:翻译app
国内英语资讯:China to advance water conservancy projects
国内英语资讯:Chinese premier stresses enhancing delivery of policies, stepping up reform
国际英语资讯:Egypt sees drop in daily COVID-19 deaths as total infections nudge 90,000
国际英语资讯:Turkeys opposition municipalities ban fireworks in celebrations
国际英语资讯:New Zealand opposition leader resigns weeks before general election
2020年7月英语四级作文真题:(翻译app)