There is no same opinion among people as to the view of wealth. Some people may think that wealth is the most important and powerful thing in life, while some other people believe that there are many things that cannot be bought with wealth.As far as I am concerned, I agree with the latter opinion. Theres an old proverb, Money can cure hunger, but it cant cure happiness which simply means wealth can buy us some material things but cannot make us happy and free from sadness or worries. In fact, happiness, true love, friendship, time, health and so on are the most valuable things in the world and can never ever be bought with money. Those who just try their best to make money cant realize the true meaning of life and will be the slaves for money. They cant enjoy happiness, for they have lost everything, time, relatives, love except money. Then, what can money do? No one will share the happy moment with them.So, I think, money is not at all powerful while happiness is more important. If we always have happiness, well never give up the belief to life.
中间,也没有以财富的人们同样的看法。有些人可能 认为,财富是人生最重要,最强大的东西,而另一些人认为,有很多 不能用就我个人而言wealth.As买东西,我同意后者的意见。有一个古老的谚语, 钱能治好饥饿,但不能治愈的幸福这只是意味着我们的财富可以买一些物质的东西,但不能 让我们快乐,悲伤和担心。其实,幸福,真正的爱情,友谊,时间,健康等是 最宝贵的东西在世界上永远不能用金钱买来的。那些谁刚尽力不能赚钱 实现生命的真正意义,将金钱的奴隶。他们不能享受幸福,因为他们已经失去了 一切,时间,亲戚,除了爱钱。那么,怎样才能赚钱呢?没有人会分享幸福的时刻,我认为,金钱不是万能的,而更重要的是幸福。如果我们总是有幸福的,我们永远不会放弃信仰生活。
ETS:如何考查新GRE阅读复杂逻辑?
GRE阅读学习思维解析
GRE阅读套路规则解析4则
GRE阅读难句分类+修炼秘籍
新旧GRE阅读有哪些区别?
GRE考试阅读备考解题方法
GRE阅读高分技巧介绍
如何应对GRE阅读中的复杂学术语?
GRE阅读高频题目:长江水稻
GRE阅读理解解题步骤与技巧
GRE阅读复杂学术语如何应对?
GRE阅读逻辑题出题规律解析
GRE阅读主旨题解题方法
GRE阅读细节题两方面技巧
如何应对GRE阅读复杂学术语?
GRE阅读高频题目之乙醇汽油
GRE阅读倒装句结构解析
GRE阅读高频题目分析:乙醇汽油
GRE阅读难句分类训练法
GRE阅读文章重点部分解析
GRE阅读长难句中译英练习题
GRE阅读高频题目:乙醇汽油
GRE阅读长句难句分析解剖
GRE阅读文章3种类型
GRE阅读类比思维解题方法
GRE阅读中的文字价值
集中突破GRE阅读方法原则
GRE阅读速度个人经验提升
GRE阅读快速解题方法5步走
GRE阅读词汇攻略举例分析
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |