Bill Clinton took office (就职)on January 20,1993 and became the 42nd U.S. President (总统). He is the first U.S. president who was born after World War II. He is also one of the youngest of all U.S. presidents.
Clinton was born in a poor family. Three months before he was born, his father, William Blats, died. When he was small, his mother remarried (再婚) Norger Clinton, so the boys family name was changed.
In the summer of 1963, Clinton was asked to visit the city of Washington. During his visit, he met President Kennedy in the White House. At that time, he wanted to become a president, and now he is!
1. Clinton became the 42nd U.S. president when he was______.
A. thirty B. about forty C. forty-seven D.37years old
2. Clintons father died______.
A. after 1946 B. before Clinton was born C. before World War II D. when Clinton was young
3. Why was the boys name changed?
A.Because he became a president B.Because his family was very poor
C. Because his father was dead D. Because his mother remarried Norger Clinton
4. In 1963 Clinton came to the city of Washington___.
A. to take part in an exam B. for his holidays C. for a visit D. to have a meeting with Kennedy
5. Which one of the following is Not right?
A.Everybody can visit the president in the White House
B. All the U.S. presidents work in the White Horse
C.Clinton wanted to become a president after he saw President Kennedy
D. The White House is in the city of Washington
【答案与解析】
这是一篇关于美国总统克林顿的人物传记。克林顿是二战后美国的第一任总统,他是美国最年轻的总统之一。克林顿出生于一个贫苦的家庭,其父早亡,后随继父改姓克林顿。克林顿被邀参观华盛顿市期间,在白宫受到总统肯尼迪接见,当时就有做总统的想法。
1.C 根据He is the first U.S. president who was born after World War II.这一句话,可知克林顿是在第二次世界大战之后出生的。故可推知答案为C。
2.B 本题属细节理解题。Three months before he was born, his father ,William Blats, died.是答案的出处。
3.D 本题同样也是细节理解题。答案就在第二段的末句中。
4.B 短文末段的首句已交代提非常清楚。
5.C 文章的最后一句话是解答本题的关键。
国内英语资讯:Spotlight: U.S., China have better options to address trade issues
美文赏析:静静地活,不埋怨也不嘲笑
体坛英语资讯:South Korean Lim claims title in PyeongChang Games short track mens 1,500m
国内英语资讯:Asia society holds Chinese New Year celebration event in Texas
国内英语资讯:China sees more tourists, higher revenue during holiday
国际英语资讯:Juncker urges to simplify EU defense, security policy decision-making process
体坛英语资讯:Fourcade of France wins mens biathlon 12.5 km pursuit at PyeongChang Olympics
国际英语资讯:Sri Lankan PM vows to continue unity govt despite defeat at local govt elections
体坛英语资讯:Brazil World Cup winner Lucio ready to play on into 40s
体坛英语资讯:Listen to whisper of ice
国际英语资讯:Iran, India sign major agreements to expand economic ties
体坛英语资讯:Dahlmeier crowned in womens biathlon sprint, Kuzmina falters at PyeongChang Winter Olympic
体坛英语资讯:Bosnian qualifier wins ATP title in Sofia
国际英语资讯:Israeli fighter jets strike six Hamas military targets in Gaza
过年千万别送这10种礼物
国际英语资讯:PM May intervenes in Northern Ireland deadlock
国内英语资讯:China to maintain continuity, stability of monetary policy: PBOC
国内英语资讯:Xi sends Spring Festival greetings to HK youth
国内英语资讯:China to make upcoming SCO summit success through joint efforts: FM
中国过年吃的吉利食物 你知道都有什么寓意吗?
国际英语资讯:Spotlight: Syria turns to be focus of military tussles by major powers
国际英语资讯:13 Russians, 3 Russian entities indicted for interfering with U.S. elections
国内英语资讯:Chinas Spring Festival travel rush continues to recede
体坛英语资讯:Peiffer of Germany wins mens biathlon 10km sprint at PyeongChang Olympics
国内英语资讯:Spotlight: Xis Spring Festival greetings touch, inspire overseas Chinese
体坛英语资讯:Unified Korean team suffers second loss, Switzerland tops Group B at womens ice hockey in
国内英语资讯:Fire put out in Jokhang Temple in Chinas Tibet
国际英语资讯:Morocco, Portugal discuss means to deepen parliamentary cooperation
国内英语资讯:Xi congratulates Ramaphosa on election, calls for closer China-S. Africa ties
国际英语资讯:Cuba slams attempt to shut Venezuela out of Americas Summit
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |