There are many wetlands(湿地) in China and some of them have become the worlds important wetlands. The Chinese Yellow Sea Wetlands are among them. They are in Yancheng, Jiangsu Province. They are home for many different kinds of birds and animals. The worlds largest Milu Deer Nature Reserve(自然保护区) is in them. More than 700 milu deer live freely there. There are not many red-crowned cranes in the world, but every winter you can see some in the Red-crowned Cranes Nature Reserve in the Yellow Sea Wetlands.
The temperature in the wetlands is usually neither too high nor too low. There is a lot of rain and sunshine, too. They are really good places for wildlife(野生生物)。 Offering food and home for some special kinds of animals and birds is not the only reason why we need to protect wetlands. Wetlands are important because they also prevent flood. But some people want to change the wetlands to make more space for farms and buildings. This means there will be less and less space for wildlife.
Luckily, more and more people are beginning to realize the important of wetlands and wildlife. Every year, on February 2nd, many activities are held to tell people more about wetlands.
根据以上短文内容,然后从每题所给的四个选项中选择最佳选项。
1. The Chinese Yellow Sea Wetlands are in the _______ of China.
A. east B. south
C. west D. north
2. Usually the weather in the wetlands is _______.
A. hot B. pleasant
C. cold D. dry
3. The World Wetlands Day is on _______.
A. April 22 B. June 25
C. February 2 D. March 22
4. We must protect wetlands because _______.
A. they are home for wildlife
B. they can prevent flood
C. they can offer food to the animals and birds
D. all of the above
5. The best title for the passage is _______.
A. Chinas Wetlands Have All Entered the Worlds List
B. Wetlands-Home for Wildlife and Human Beings
C. Special Animals in the Chinese Yellow Sea Wetlands
D. Wetlands-Valuable Recourses(珍贵资源) of Land on the Earth
答案解析请点击下一页
答案与解析
1. 选A.从第1段的句子The Chinese Yellow Sea Wetlands are among them. They are in Yancheng, Jiangsu Province. 和地理知识可知,江苏省是在中国的东部,故选A.
2. 选B.由第2段的句子The temperature in the wetland is usually neither too high nor too low. There is a lot of rain and sunshine, too.可知,湿地的气温不高也不低,雨量充沛,阳光充足,这样的天气不是很pleasant吗?
3. 选C.文章最后一句告诉我们在每年的February 2nd,有许多的关于湿地的活动举行,所以这一天就是世界湿地日。
4. 选D.短文的第1段讲述了They are home for many different kinds of birds and animals.(湿地是许多野生动物的家园);第2段又讲述了湿地Offering food and home for some special kinds of animals 以及Wetlands are important because they also prevent flood.所以答案为D.
5. 选B.根据第4题我们就可知道本文列举了湿地的重要性,所以B选项最佳。
上海版牛津一年级英语教案 Unit 3 My abilities
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 8 教案
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时2
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period2教案
苏教版牛津小学一年级英语教案Unit1 What`s your name
苏教版小学一年级英语下册Unit5 On the road教案
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(2)
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时4
牛津版一年级英语上册Unit 2 Good morning 教案
上海牛津版一年级英语下册教案Unit9 Revision(3)
上海牛津版一年级英语Unit2 Small animals第四课时教案
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(3)
上海牛津版一年级英语Unit7 My family教案
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第一课时教案
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时
沪教牛津版一年级英语上册教案Unit1 My classroom第二课时
一年级英语Module1 unit6 Mid-Autumn Festival教案
一年级英语教案Module1 unit6 Mid-Autumn Festival
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时6
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时教案
牛津版一年级英语上册教案Unit4 My bag第一课时
外研版一年级英语上册教案Unit1 Hello
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(1)
新起点小学一年级英语下册Unit11 Toys教案
一年级英语上册教案 Unit 1 Period 1
上海牛津版一年级英语下册Unit3 Colours教案(1)
上海牛津版一年级英语Unit 9 Revision单元分析教案
新起点小学一年级英语教案Unit7 Fruit
一年级英语上册教案 Unit 1 第二课时
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |