Sitting on exercise balls brings more than a smile to students and teachers.
Some fourth-graders at Conrad Weiser West Elementary School in Womelsdorf love their new chairs-probably because theyre not really chairs at all.
The kids are sitting on the air-filled balls. But different from those just for exercise, these have small legs that keep them from rolling. Sitting on a chair all day in school can make anyone want to move around. So, more and more teachers are letting students have a ball. By using exercise balls instead of common chairs, teachers find students posture(姿势) and attention improved.
Dotti Pownall, a fifth-grader teacher in West Virginia, has been using balls as chairs since December 2008. The students love them. she says. Pownall took a survey of her students. She found that 80 percent, thought sitting on the balls helped them concentrate(专注) better:
Besides, theyre fun,b says Pownall.
According to WittFitt,b a company that has sold balls to more than 200 schools, they can improve kids posture and classroom behavior.
Exercise ball chairs are getting popular in classrooms, from preschool to college. Some adults (成人) even use them at work.
Lisa Witt felt so stron gly about the use of balls as chairs that she started WittFitt. She said the company not only encourages the use of balls but also educates teachers and students on how to use them. We sell balls in 24 st ates in America, three provinces in Canada and Japan. says Witt.
1. Sitting on exercise balls can______.
A. improve students attention B. make students smarter
C. keep students moving around D. help students become fit
2. According to the passage, the company WittFitt______.
A. began to produce balls in 2008 B. sells balls in 24 countries
C. was set up by Lisa Witt D. is famous around the world
3. It can be seen from the passage that ______.
A. exercise balls have no legs B. Pownall works as a teacher
C. students hate exercise balls D. exercise balls are filled with sand
4. The passage mainly tells us about______.
A. the shape of exercise balls B. the use of exercise balls
C. the number of exercise balls D. the inventor of exercise balls
参考答案:本文介绍了美国人发明的一种新型椅子运动球椅的用处:这种椅子不仅能纠正学生的坐姿,而且还能提高学生的注意力,因此备受学生和老师的青睐。
1.A细节理解题。根据第三段最后一句By using exercise balls instead of common chairs, teachers find students posture and attention improved.可知答案选A。
2.C细节理解题。根据最后一段第一句Lisa Witt felt so strongly about the use of balls as chairs that she started WittFitt.可知,Lisa Witt 创建了这家公司。
3.B细节理解题。根据第四段第一句Dotti Pownall, a fifth-grader teacher in West Virginia,...可知, Pownall是一名教师。
4.B主旨大意题。纵观全文,都在围绕运动球椅的好处这个话题来介绍的。
莱昂纳多与“绯闻女孩”布莱克•莱弗利共游加利福尼亚
国内英语资讯:China, U.S. trade teams in contact for further arrangement
今年夏天穿什么泳装才够潮
研究:城市人压力更大 更易患抑郁症
心情不好你就疯狂购物吧
揭秘:垃圾食品为何让你欲罢不能
女性发不雅短信甚于男性 易感情出轨
亚洲崛起? 百万富翁人数首次超过欧洲
科学家揭开格林兰岛维京人消失之谜
国内英语资讯:China refutes joint letter criticizing Xinjiang policies
体坛英语资讯:Lyon sign Brazilian midfielder Lucas
工作有压力?战胜疲惫的4种方法
梦境心理学家与周公解梦谁更准?
英科学家发现神奇蛋白 可让白发变黑
失踪原始部落 巴西亚马逊重现
英国网购遇冷 百姓更爱传统购物方式
科学家证实人类真的有第六感
X一代女性:拥有一切 除了家庭
司机不经意的小动作 竟有致癌风险
解决你局促生活空间问题的“掌上厨房”
梵高名画闹乌龙,自画像实为其弟肖像
勇敢的小企鹅:觅食迷路 北漂千里至新西兰
美国香烟盒大变样 将用恐怖警示标识
简单快速节约用水的方法
雷人现象 大哭一场有助升职?
英国新王妃凯特私信爆拼写错误
生财有道:纽约街头捡金子!
滑雪场上的欢笑 A Chilling Thrill
体坛英语资讯:Ex-Bayern defender Rafinha ready for Flamengo challenge
英国百名母亲玩快闪:当众喂奶
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |