中考备考:北京通州区英语试题精选
一、阅读理解
The cost of medical care(医疗)in the United States is very high. The time and money that doctors spend on their medical education is probably one reason for this problem.
A visit to a doctor's office costs from fifteen to fifty dollars. It is almost important for people to pay for the medical care they need. Many people in the United States think that doctors are overpaid. Most doctors?however?disagree. They say that they were required(要求)to study medicine for a long time. Tuition(学费)for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from bank to pay their tuition. Because their money must be repaid to the bank?yong doctors need to receive a lot of money for their work. So?they charge(收费)people high prices for medical care.
Therefor?it is possible that the high cost of medical care in America is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs?one way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition.
1.The wordtuitionin the passage probably refer(指)to .
A.eating at school
B.studying the courses(课程)
C.payment(付款)for education
D.living at school
2.The reason for the high medical cost told in the passage is that .
A.tuition in medical school is high
B.the price of medicine is high
C.doctors are overpaid
D.doctors must pay money to the bank
3.One way to lower the cost of medical care would be .
A.not to see a doctor
B.to pay doctors less money
C.to let medical students have free or partly free medical education
D.to forbid(禁止)doctors to ask their patients for too much money
4.The main idea of the article is that .
A.a visit to doctor's office may cost as much as$15 to$50 in the United States
B.the cost of medical care is the main reason for the high costs in the United States
C.medical care in the United States costs a lot of money because doctors want to be rich
D.the high cost of tuition in medical schools is one reason for the high cost of medical care in America
5.The cost of medical care in the United States is very high. What does the writer think about it﹖
A.He agrees that doctors are overpaid.
B.He thinks it is a big problem and suggests(建议)a way to solve it.
C.He doesn't think the medical students should borrow money from banks.
D.He doesn't think it necessary for the medical students to study for a long time.
二、语言知识运用
根据中文提示完成译句。
1.这些杂志肯定是高飞的。
The magazines ___ Gao Fei's.
2.很多星星我们看不见,因为它们很遥远。
We can't see many stars because they are___ .
3.妈妈正在睡觉,把收音机关小点儿。
Mum is sleeping. ___the radio?please.
4.他弟弟六岁就会游泳了。
His brother ___to swim when he was six years old.
三、书面表达
根据所给的中英文提示词语,写出意思连贯、不少于50词的英文文段。所给的英文提示词语供选用。
10月15日,中国将第一艘载人飞船送入太空。全中国人民都为此而感到骄傲。请你谈一谈你的心情和想法。
October 15?send up?manned spaceship?be proud of?make contribution?be excited?work hard?learn from__________(文/谢玉光)
-
雅思阅读人名观点配对题实例分析
论雅思阅读四大逻辑关系之转折逻辑关系
雅思阅读长难句整理(1)
雅思阅读长难句整理(3)
雅思阅读中常见的100个短语(3)
论雅思阅读四大逻辑关系之因果逻辑关系
雅思阅读人名观点配对题指导
雅思阅读文章(挽救鱼鹰)解析及答案
雅思阅读关键:掌握英语同义词
雅思阅读文章题型分析
雅思阅读五大题型及题型走势
论雅思阅读四大逻辑关系之比较逻辑关系
雅思阅读趋势分析及备考方法
雅思阅读中的同义替换
雅思阅读难度走势及应对策略
雅思阅读发展趋势分析
雅思阅读:疾如风,侵略如火
雅思阅读8分资深烤鸭在的升华
如何发现雅思阅读中的信号词
雅思阅读中常见的100个短语(4)
中国考生备考误区:雅思阅读“慢工出细活”
雅思阅读长难句整理(2)
论雅思阅读四大逻辑关系之并列逻辑关系
雅思阅读文章(象形文字)解析及答案
雅思阅读复习全面指南(1)
雅思阅读五步提升法
手把手教你“玩转”雅思阅读
对付雅思阅读生词要“对症下药”
雅思阅读段落标题类的应对方法
雅思阅读文章(沙丘)解析及答案
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |