2009年中考英语真题分类汇编之--代词
1. College students are old enough to teach________.(09安顺市)
A. them B. their C. themselves D. they
答案:C
2. David talked with a friend of ________on the internet for a long time yesterday. (09安顺市)
A. he B. his C. him D. himself
答案:B
3. ---Do you know Alice?
---Yes. I know _______ very well. (09杭州市)
A. she B. herself C. her D. hers
答案:B
4. - ______ are you talking about?
-- Something about the A (H1N1) flu.(09杭州)
A. What B. Where C. Why D. How
答案:A
5.-Are the keys over there ______?
-No go and ask Anna. They may belong to her. (09南京市)
A. you B. your C. yours D. yourself
答案:C
6. Make sure you've got the tickets and guidebooks and ______before you leave. (09苏州市)
A. something B. anything C. everything D. nothing
答案:C
7. --Do you have anything important to say for yourself?
--________ except sorry. (09宁波市)
A. Something B. Nothing C. Anything D. Everything
答案:B
8.-Where is my pen? Have you seen ________?
-Oh, sorry. I have taken ________ by mistake. (09烟台市)
A. it; yours B. them; his C. it; mine D. them; hers
答案:A
9. - Look!What's ___________ in the sky?
- It looks like a kite. (09山西省)
A. this B. that C. those
答案:B
10. Mom and Dad are ______ movie lovers. They have many hobbies in common. (09山西省)
A. both B. either C. neither
答案:A
......
点击下载:http://files.eduu.com/down.php?id=226301
2017届高考英语一轮对点题组训练:2-4 Unit 4 Cyberspace(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:选修8 Unit 2 Cloning(北师大版)
2017届高考英语一轮对点题组训练:4-10 Unit 10 Money(北师大版)
2017届高考英语一轮阅读与理解训练(9)(北师大版)
2017届高考英语一轮阅读与理解训练(3)(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:模块过关检测—必修二(北师大版)
2017届高考英语一轮模块训练:模块2 Unit 3 Amazing people(译林版)
2017届高考英语一轮模块训练:模块1 Unit 2 Growing pains(译林版)
2017届高考英语一轮阅读与理解训练(4)(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:选修8 Unit 3 Inventors and inventions(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:选修8 Unit 5 Meeting your ancestors(北师大版)
2017届高考英语一轮模块训练:模块4 Unit 2 Sports events(译林版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:选修7 Unit 3 Under the sea(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:模块过关检测—必修三(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:模块过关检测—必修五(北师大版)
2017届高考英语一轮对点题组训练:5-15 Unit 15 Learning(北师大版)
2017届高考英语一轮阅读与理解训练(7)(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:模块过关检测—必修一(北师大版)
2017届高考英语一轮模块训练:模块2 Unit 1 Tales of the unexplained(译林版)
2017届高考英语一轮阅读与理解训练(8)(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:选修7 Unit 4 Sharing(北师大版)
2017届高考英语一轮对点题组训练:2-5 Unit 5 Rhythm(北师大版)
2017届高考英语一轮模块训练:模块3 Unit 2 Language(译林版)
2017届高考英语一轮阅读与理解训练(5)(北师大版)
2017届高考英语一轮对点题组训练:5-13 Unit 13 People(北师大版)
2017届高考英语一轮对点题组训练:5-14 Unit 14 Careers(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:选修8 Unit 1 A land of diversity(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:必修3 Unit 1 Festivals around the world(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:模块过关检测—必修四(北师大版)
2017届高考英语一轮配套活页训练:模块过关检测—选修七(北师大版)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |