语言朋友(25):35 am on December 17, he first successful airplane for 12 seconds and 120 feet along a beach in Kitty Hawk, North Carolina.With Orville flying first, the brothers took turns as pilot, and they flew three more times that day.On their fourth try, they managed to go 852 feet in 59 seconds - an amazing feat at the time.The two brothers had invented powered flight.By repairing bicycles, they had learned how gears and pulleys worked.They also learned to take careful notes about what they saw.Each time they made a new design and tested a machine, they took notes and made drawings.They would study these to figure out what they could do better the next time.
Before the Wright brothers flew, they did many things to prepare for this extraordinary achievement.They read everything they could find about air, balloons, and kites.Then they made careful sketches of what they wanted to build.They began by making model kites to learn how air flowed over wings.They made them bigger and bigger until they had a glider
- a kite that is big enough to hold a person, ng their first airplane.Each time they made a glider, they would test it, make careful observations, and then improve their design.
When they made a glider that flew well, they added an engine.This step was harder than it sounds, because they had to find an engine that was both lightweight and powerful.The engines that they could buy were either too heavy or too weak, so they asked their friend Charlie Taylor to help them build one.The first engine that Charlie built broke almost immediately, but the second one worked well.
After Orville and Wilbur installed the engine in their plane, they were almost ready.They simply had to wait for the perfect day with just the right amount of wind.On the morning of December 17, 1903, they had their chance.And the airplane flew into history.
解题导语:本文主要介绍了莱特兄弟发明飞机的历程。细节理解题。根据第一段“two brothers from Ohio flew the first successful airplane for 12 seconds and 120 feet along a beach in Kitty Hawk”可知选A。 aragraph 2?
A.They had little formal education.
B.They owned a successful business.
C.They were very thorough in their work.
D.They had experienced many failures.
解析:细节理解题。根据“Each time they made a new design and tested a machine, they took notes and made drawings.They would study these to figure out what they could do better the next time.”可知他们对工作很仔细故选C。The brothers constructed a number of kites in order to______.细节理解题。根据第三段“They began by making model kites to learn how air flowed over wings.”可知他们做许多风筝的目的是改善他们飞机的机翼故选D。o the passage?
A.The Wright brothers built all the parts of their first plane.
B.Wilbur Wright flew 852 feet on December 17, 1903.
C.There was no wind on the day the Wright brothers flew.
D.Orville Wright went on to become a professional pilot.
解析:细节理解题。根据第一段“With Orville flying first... took turns as pilot”和“On their fourth try, - an amazing feat at the time.”可知那天第四次飞行是由Wilbur Wright驾驶的故选B。5.In what order did the following events occur?
a.The Wright brothers started reading about balloons.
b.The Wright brothers ran a bicycle repair shop.
c.A suitable engine was built.
d.Orville successfully flew for the first time.
e.Charlie Taylor was asked to help.
f.Three gliders were built.
A.c, f, e, b, a, d
B.b, c, a, f, d, e
C.b, a, f, e, c, d
D.d, e, a, f, c, b
解析:细节理解题。通读全文可知莱特兄弟首先经营了一家自行车修理店排除A、D;阅读选项是第一次成功飞行位于最后故选C。假设你是小明。你的外国朋友来信询问你的寒假生活和你对未来的憧憬。请写一封回信。回信须包括如下要点:欢天喜地过春节。认真复习准备高考。你所向往的大学及理由。注意:1.词数100左右。可以适当增加细节以使行文连贯。信的开头和结尾已给出不计入总词数。___________________________________________
Best wishes.
Yours,
Xiao Ming
【参考范文】As is the same with every year, the Spring Festival was in the middle of the holiday, so it goes without saying that spending some precious time with the family during the festival was the most important thing to do in this holiday. Of course we had dinners with delicious food and parties with classmates and friends.
However, I did not forget that I would take the College Entrance Examination in about 3 months. I made full use of my time to prepare myself for the examination, as I could not fail my first real test in my life.
My dream university is Nankai University, which is located in my city, providing a wide range of courses for us to choose from. I believe that Nankai University will help me to achieve my goal.
Looking forward to your next letter.
Best wishes.
Yours,
Xiao Ming
国际英语资讯:Syrian army captures swathes of land from rebels in Aleppo
东京一病人手术中途放屁被严重烧伤!这……
大学英语六级作文范文:垃圾短信
伦敦最高大厦被讽形似性器官
国际英语资讯:U.S. President-elect Trump vows to withdraw from TPP on first day in office
新的市中心 The New Downtown
《生活大爆炸》或出谢耳朵衍生剧
国际英语资讯:Over 68,500 people displaced by military operations to retake Iraqs Mosul: UN
人死的时候身体会发生什么变化呢?
2016年12月英语六级作文:读书
国际英语资讯:Frances Hollande to announce decision on possible presidential bid on Dec. 10
30岁之前,5个行为会将你精力耗尽
年度美剧落幕,说说“选情胶着”的各式表达
狗狗们的故事 The Dogs Stories
鲍勃迪伦终于发声了!我接受诺贝尔文学奖
国际英语资讯:Colombian govt and FARC sign revised peace agreement in Bogota
说说中国电影名的雷人翻译
哈里王子公布恋情 谴责媒体诬蔑骚扰女友
外国人来中国需要些注意什么?
干了这碗鸡汤 这7条万能建议可以改变人生!
Wash your dirty linen in public 家丑外扬
阿黛尔曾患产后抑郁 将不再举办巡演
国际英语资讯:Chinese yuan slips again as depreciation pressure remains
国际英语资讯:Magnitude 7.0 earthquake shakes El Salvador
睡不着?来试试催眠视频平台Napflix吧
国内英语资讯:HK Chief Executive: Shenzhen-HK Stock Connect to strengthen HKs international financial ce
国际英语资讯:Over 40 refugees arrested for vandalism in Bulgaria
搭建中厄友好合作的新桥
国际英语资讯:Sporadic explosions fill Myanmar northern state in third-day clashes
"脱欧"击败"特朗普主义" 当选柯林斯词典年度词汇
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |