语言朋友(55) People who increased their intake over just six weeks developed a healthy glow and appeared more attractive, researchers found.Scientists at St Andrews University found eating them slightly increased yellow and red pigments in the volunteers' skin.They monitored the food intake of 35 people and took pictures of their faces, arms and hands using a sensitive camera at the start, and after three and six weeks.Increasing their intake of greens by 2.9 portions a day was found to make the person look more healthy and an extra 3.3 portions could enhance their attractiveness, when their photographs were rated by others.
Fruit and vegetables are rich in carotenoids (类胡萝卜素) it was known eating extreme amounts of certain vegetables such as carrots could turn skin orange,it was not known a small increase was perceptible(被觉察)to others-and was seen as appealing.htness, and found it significantly changed in people who naturally increased their intake.These changes were not evident in three weeks.Using light sensors, the researchers showed these red and yellow hues were linked with the levels of carotenoids in their skin.There are hundreds of carotenoids but those thought to have the most dramatic effect are lycopene(番茄红素)-which gives tomatoes and red peppers their red colour-and betacarotene found in carrots as well as broccoli, also affected by chemicals called polyphenols(多元酚)解题导语:研究发现多吃水果和蔬菜让人看起来更漂亮。y look more attractive in three weeks.
B.The researchers took the pictures of the 35 people in the research.
C.Increasing your intake of greens by 2.9 portions a day can greatly improve your health.
D.People who increased their intake of greens by 3.3 portions a day were found the most attractive after six weeks.
解析:细节理解题。根据第一段“They monitored the food intake of 35 people and took pictures of their faces, 可知选B。B
2.Which of the following is NOT the function of carotenoids?
A.They can protect against cell damage from pollution and UV rays.
B.They can prevent heart disease and cancer.
C.They can prevent agerelated diseases.
D.They can keep you in good health.
解析:细节理解题。根据第二段“Fruit and vegetables are rich in carotenoids (类胡萝卜素)可知没有提到选项D的内容故选D。We knew in the past that eating a few more carrots could make us look appealing.
C.The research showed the improvement in skin is linked with the levels of carotenoids in it.
D.Among hundreds of carotenoids, lycopene is thought to have the most dramatic effect on the skin.
解析:细节理解题。根据第二段最后一句话可知人们以前并不知道吃胡萝卜可以让人看起来更漂亮故选B。________.give tomatoes and red peppers their red colour
D.Both betacarotene and polyphenols affect skin colour by causing blood rush to the skin surface
解析:推理判断题。根据第一段“People who increased their intake over just six weeks developed a healthy glow and appeared more attractive...increased yellow and red pigments in the volunteers' skin”可推知皮肤发红、发黄、轻盈让人看起来更健康和有吸引力的。故选A。nd vegetables are rich in carotenoids.
C.How to become attractive.
D.Eating fruit and vegetables makes you look good.
解析:主旨归纳题。本文主要说明了吃水果和蔬菜能使人看起来更漂亮故选D。新版“24孝”一经公布便引发公众热议但是不论标准如何改变孝顺(filial piety)是一种传统美德孝顺父母是天经地义的事。某英语杂志社针对此事推出一个讨论话题“Is it necessary to stress the reasons for filial piety?” 请你就此写一篇英语短文发表你的看法并给出理由。注意:1.词数120左右。可以适当增加细节以使行文连贯。___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
【参考范文】st families have one child. If such children were not filial, we couldn't imagine how disappointed their parents would be with nobody else to turn to when they are old. Next, children are unique to their parents, whose expectations do good to them. Even if there exist some disagreements between them sometimes, children can't make their parents in a bad mood. Finally, children should be grateful to their parents. But for their love and care, any child wouldn't become a healthy happy and useful person.
In short, children ought to respect and comfort their parents. As is known, filial piety, which is part of traditional Chinese culture, deserves to be preserved.
2015年职称英语迅速攻克阅读理解的四大妙招
2015年职称英语考试经验:单词如何过目不忘
2015年职称英语备考经验:养成良好的阅读习惯
2015年职称英语备考经验:抓住规律做好阅读判断
怎样有效背诵2015年职称英语词汇?
大龄考生如何顺利通过职称英语考试?
2015年职称英语考试通关重要法宝:温故知新
2015职称英语通关经验:温故知新
2015年职称英语考试答题顺序及答题时间控制
2015年职称英语考试秘笈:职称英语复习技巧之词汇篇
职称英语考试须知的阅读判断做题技巧
2015年职称英语过关法宝:做好3点 建立信心!
2015年职称英语考生须知:选词典及快速查词技巧
有效利用历年真题备考2015年职称英语
2015年职称英语词汇选项必杀技
考友分享:职称英语理工类A级93分考试经验
职称英语考试如何快速复习通过2015年考试
职称英语考试经验:我是大龄妈妈,我为自己代言
2015年职称英语备考指导:如何有效利用历年真题
2015年职称英语考试单词记忆举例分析
2015年职称英语考试备考经验:六大题型解题技巧
2015年职称英语考试秘笈:职称英语复习技巧之心得篇
2015年职称英语考试秘笈:职称英语复习技巧之阅读篇
2015年职称英语备考:如何找出文章中心思想
职称英语轻松过关=好词典+每天学
2015年职称英语备考经验:菜鸟成才之路
2015年如何短时间攻破职称英语考试
初春如何备考2015职称英语考试?
2015年职称英语考试备考实用技巧五则
2015年职称英语考试技巧:如何寻找主旨句
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |