Unit 1 A land of diversity
A级:基础巩固
.单词拼写
1.The (大多数)of students find it quite hard to live on the amount of money they get.
答案:majority
2.The law has been (改革) greatly in the recent ten years.
答案:reformed
3.What p of the earth is covered by oceans?
答案:percentage
4.Don’t waste your time (悲痛)about your past mistakes.You should learn from them and dive into the new life.
答案:mourning
5.She s on the ice and as a result,had an arm broken.
答案:slipped
6.I a diskette into one of your computer’s disk drive,as described on page 1.
答案:Insert
7.This year has seen a (繁荣)in national economy and science.
答案:boom
8.She tried to explain by (手段) of sign language.
答案:means
9.The judge r angrily to the suggestion that it hadn’t been a fair trial.
答案:reacted
10.It never even o to us that he had come from Spain.
答案:occurred
.易错题组[it强调句型与相似句型的区别]
1.How long do you suppose it is he left school?
答案:since
2.How long will it be he completes the design?
答案:before
3.It was about 600 years ago the first clock with a face and an hour hand was made.
答案:that
4.It was only a few days the boy got into trouble again.
答案:before
5.It was five o’clock the film was over.
答案:when
6.It will not be long my uncle returns from abroad.
答案:before
B级:能力提升
.完形填空
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Recently I was on a team traveling in a foreign country with some friends and some strangers.We were all given 1 to perform,such as cleaning and cooking.I was in the team serving 2 .
On the first day I tried hard to 3 everyone,but it was hard to do so.Some people liked it when you served them fast and some people 4 it slow,some even didn’t know what I was 5 on their plates as they didn’t speak English.If they weren’t served in the way they wanted,some grew 6 .
So the next day,I tried a different way.I learnt how to say “Would you like...” in several 7 and tried to make sure that they understood me.So when people 8 to me,I smiled at them and said “Would you like some 9 ?” Whether they said yes or no,I just 10 back.
I even said something 11 to them,like their beautiful hats or cool sunglasses.To be honest,I wasn’t sure if I was making them smile,or just 12 them!I was so enthusiastic that we actually ran out of beans before everyone got served!
Then we 13 to do other things for people that weren’t our duty,like cleaning up,or washing dishes when everyone was 14 to do on their own.
At first people were 15 when we did this,then they realized that they were getting a 16 without giving anything in return and they would be 17 .After a few days,whenever I saw people I had served they smiled and thanked me,saying how it had 18 their day and that we hadn’t just put food on their plates.
We were even 19 the best servers at the end!So sometimes a smile or a 20 attitude makes all the difference!
1.A.chances B.duties
C.experiments D.roles
解析:句意:“我们每个人都分配了须履行的职责……”,故用duty表示“职责”。chance“机会”;experiment“试验”;role“角色;作用”。
答案:B
2.A.meals B.customers
C.drinks D.patients
解析:由下文可知“我”在队里负责食物供应(做饭),故用meals。customer“顾客”;drinks“饮料”;patient“病人”。
答案:A
3.A.comfort B.please
C.inform D.meet
解析:由下文可知作者是想让所有人都感到满意。comfort“舒适”;please“使高兴”;inform“通知”;meet“遇见”。
答案:B
4.A.enjoyed B.hated
C.preferred D.admired
解析:句意:“有些人喜欢得到快速的服务,有些人却宁愿慢慢来。”故此处应用prefer表示“宁愿”。enjoy“喜欢”;hate“讨厌”;admire“羡慕”。
答案:C
5.A.talking B.pouring
C.checking D.serving
解析:句意:“有些人因为不懂英语而不知道我在他们盘里放的是什么。”
答案:D
6.A.impatient B.sensitive
C.generous D.hungry
解析:句意:“有些人因为没有按照他们想要的方式得到服务而变得不耐烦了。”impatient“不耐烦的”;sensitive“敏感的”;generous“慷慨的”;hungry“饥饿的”。
答案:A
7.A.parts B.languages
C.nations D.minutes
解析:句意:“我学会了用好几种语言问‘你想要……?’”
答案:B
8.A.turned over B.brought back
C.came up D.made sense
解析:句意:“当人们向我走来时……”,故此处应用came up。turn over“翻过来”;bring back“使记起;带回来”;make sense“有意义;有道理”。
答案:C
9.A.soup B.salt
C.beans D.beef
解析:由下文的“...we actually ran out of beans before everyone got served!”可知。
答案:C
10.A.shouted B.fought
C.talked D.smiled
解析:句意:“无论他们的回答是肯定与否,我都回之以微笑。”
答案:D
11.A.important B.familiar
C.native D.personal
解析:由下文可知,作者是在与这些人套近乎,与他们谈及一些个人的穿戴,比如他们所戴的漂亮的帽子或很酷的眼镜。
答案:D
12.A.encouraging B.annoying
C.injuring D.bearing
解析:句意:“我也不知自己是在让他们微笑还是让他们烦恼!”故此处应用annoy表示“惹恼”。encourage“鼓舞”;injure “伤害”;bear“承担”。
答案:B
13.A.managed B.aimed
C.explained D.volunteered
解析:句意:“我们自愿为他人做一些不是我们分内的事情……”故用volunteer表示“自愿”。manage“设法完成某事”;aim“旨在”;explain“解释”。
答案:D
14.A.supposed B.suspected
C.tended D.permitted
解析:句意:“这本是他们自己应该做的事情。”be supposed to do “本应做……”。
答案:A
15.A.satisfied B.surrounded
C.impressed D.confused
解析:句意:“一开始人们对于我们的做法感到不解……”故此处应用confused表示“感到困惑的”。satisfied“满意的”;surrounded“被……环绕的”;impressed“印象深刻的”。
答案:D
16.A.favor B.reward
C.parcel D.present
解析:句意:“后来他们意识到他们是在得到一种不需回报的帮助。”
答案:A
17.A.serious B.curious
C.grateful D.respectful
解析:句意:“他们得到无私的帮助后很感激。”故此处应用grateful表示“感激的”。serious“严肃的”;curious“好奇的”;respectful“尊敬的”。
答案:C
18.A.dealt with B.brightened up
C.filled up D.swept off
解析:句意:“他们说我们不仅仅把食物放在他们的盘子里,而且让他们感到日子充满阳光。”
答案:B
19.A.persuaded into B.awarded as
C.prepared for D.admitted by
解析:句意:“最终,我们被授予最佳服务员的称号。”persuaded into“被劝服做某事”;awarded as“被授予……”;prepared for“为……做好了准备”;admitted by“被……录取”。
答案:B
20.A.modest B.careful
C.determined D.positive
解析:句意:“可见有时一个微笑或积极向上的态度会使事情大为不同。”
答案:D
.七选五
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Forgiveness
To forgive is a virtue,but no one has ever said it is easy.When someone has deeply hurt you,it can be extremely difficult to let go of your hate.However,forgiveness is possible,and it can be surprisingly beneficial to your physical and mental health.People who forgive show less sadness,anger and stress and more hopefulness,according to a recent research.
1 Try the following steps:
Calm yourself. 2 You can take a couple of breaths and think of something that gives you pleasure:a beautiful scene in nature,or someone you love.
Don’t wait for an apology.Many times the person who hurt you does not intend to apologize.They may have wanted to hurt you or they just don’t see things the same way. 3 Keep in mind that forgiveness does not necessarily mean becoming friends again with the person who upset you.
Take the control away from your offender(冒犯者).Rethinking about your hurt gives power to the person who caused you pain.Instead of focusing on your wounded feelings,learn to look for the love,beauty and kindness around you.
4 If you understand your offender,you may realize that he or she was acting out of unawareness,fear,and even love.You may want to write a letter to yourself from your offender’s point of view.
Don’t forget to forgive yourself. 5 But it can rob you of your self-confidence if you don’t do it.
A.Why should you forgive?
B.How should you start to forgive?
C.Recognize the benefits of forgiveness.
D.Try to see things from your offender’s angle.
E.For some people,forgiving themselves is the biggest challenge.
F.To make your anger die away,try a simple stress management technique.
G.If you wait for people to apologize,you could be waiting an awfully long time.
答案:1.B 2.F 3.G 4.D 5.E
国际英语资讯:UN rights session adopts resolution to mark 25th anniversary of the Beijing Declaration
悠着点儿麦当劳!烤鸭汉堡强势来袭啦!
70年来,国人都学过这些英语教材......有你的那版吗?
国际英语资讯:Libyas UN-backed govt forces launch airstrikes on eastern-based army in southern Tripoli
国内英语资讯:China vows to keep prices stable, promote electricity market reform
壮丽70年:《现代汉语词典》展现中国发展变革
美媒推荐:今年春天最值得一读的8本新书
中捷合拍动画片《熊猫和小鼹鼠》开播
日本机器人小说家入围文学奖
验智商:罗马尼亚球衣惊现数学题
研究显示:名字或能影响一个人的寿命
撒贝宁领证结婚:跨国婚姻英文怎么说?
体坛英语资讯:Serbia, Spain meet no challenge, China grabs first home win at FIBA World Cup
体坛英语资讯:Juventus beat Napoli 4-3 in stoppage time
英国女王为啥能一直站在时尚潮流尖端?
为什么你减肥总是不成功?警惕这十大绊脚石
研究显示:听自己吃东西的声音有助减肥
美国单身母亲终于找到好归宿:嫁给自己
国际英语资讯:China-Philippines relations have moved forward steadily, delivered tangible outcomes: Chines
国内英语资讯:President Xi to grant national medals and honorary titles
和各国标准美女约会 中国的简直亮瞎
职场必备的软技能有哪些?
愚人节玩笑别开大发了!过分恶作剧如何防止
你属于哪种胸型 你真的选对文胸了吗?
幸福的人都在做这8件事
为什么你减肥总是不成功?警惕这十大绊脚石
国内英语资讯:China makes great strides in agriculture, poverty reduction over 70 years: officials
轰动全球的埃及劫机 竟是个悲伤的爱情故事
与捷克人打交道 这些商务准则要记牢
高洪波:是否留任将于四月底揭晓
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |