A
Many foreign students report feeling lonely or unwelcome in Australia.Those feelings are among the reasons why Australia is taking a close look at its international education industry.But wherever international students go,making friends may not always be easy.Elisabeth Gareis of Baruch College in New York surveyed 454 international students.They were attending four-year colleges and graduate schools in the American South and Northeast.ish-speaking countries and from northern and central Europe were more likely to be happy with their friendships.But 38%of the international students said they had no close friends in the United States.And half of the students from East Asia said they were unhappy with the number of American friends they had.Thirty percent said they wished their friendships could be deeper and more meaningful.
Professor Gareis says,“Students from East Asia have cultures that are different on many levels from the culture in the United States.There are also language problems,and maybe some social skills,such as small talks,which are possibly not as important in their native countries,where it’s not as important to start friendships with small talks.Many East Asian students blamed themselves for their limited friendships with Americans,for not speaking the language well enough and for not knowing the culture well enough.”
VOA’s Students Union blogger Jessica Stahl did her own survey to find out how American students and foreign students relate to each other.More than 100 students,about half of them American,answered her online questions.Half of the international students and 60% of the Americans said they related as well or better to the other group than to their own group.
Professor Gareis says,“International students who make friends with host nationals are,overall,more satisfied with their stay in the host country.They have better language skills,better academic performance and better attitudes toward the host country.”
【解题导语】 本文是一篇说明文。研究表明国际留学生交友并非易事。 ion Industry in Australia and America解析:选A。标题概括题。根据第一段的“But wherever international students go可知本文是围绕着国际留学生不容易交友而进行阐述的。故答案选A。________.al skills first of all
D.foreign students have difficulty making friends for different reasons
解析:选D。细节理解题。根据第三段内容可知外国学生难交到朋友是因为文化层次不同、语言以及社交技巧等各方面问题造成的。故答案选D。stionnaires from Students Union.
B.By asking questions on the Internet.
C.By forming the students into groups.
D.By doing a survey through VOA.
解析:选B。细节理解题。根据倒数第二段的“More than 100 studentsnline questions.”可知她是通过让学生们在网上回答问题而开展调查的。故答案选B。main in the host country after graduation.
C.Students who make more friends at home have better academic performance.
D.Students who make friends in their host countries feel happier with their experience.
解析:选D。推理判断题。根据最后一段的“International students who make friends with host nationals are可知那些与东道国学生交友的国际留学生对自己在东道国的经历更满意。故答案选D。B
(2015·济南3月模拟)Christmas in the United States is traditionally a time of gift-giving and family gatherings.But small towns across the country have their own traditions.as parade(游Men and women ride horses through the woods and fields.They follow hunting dogs as they search for a wild fox.But first,these hunters ride in the yearly parade,wearing their bright red hunting clothes and hats.
John Hale,a citizen of Middleburg says many city people visit his town.“We have a lot of people from an urban area that come to visit,but it incorporates a lot of the old traditions.”The nighttime hayride is one such tradition.Small groups gather under the moonlight on an open wagon filled with hay.The passengers sing as farm horses pull the wagon slowly across the fields.
There are some newer traditions,too.Trey Matheu works at the nearby Salamander Resort.He says a visit to Middleburg is a chance to slow down for a day.He says Middleburg can be a calming,peaceful place without tension.
“Middleburg is an opportunity to take a step back,to take a deep breath,and to understand that even though life is moving on at a very fast pace,there’s really an opportunity where you’re allowed to step off for a little bit.”
Parade organizers say more than 13,000 people attend even in below-freezing weather.But if you ask:.I like how everybody comes together.”
“I live right down that street,right there.And that’s my dog.”
Middleburg looks its best at Christmastime.That may be why so many people return each year.
【解题导语】 本文是一篇说明文主要介绍了美国小镇Middleburg庆祝圣诞节的独特方式。解析:选C。标题概括题。通读全文可知文章主要介绍的是Middleburg独特的圣诞节风俗。故答案选C。________.解析:选D。细节理解题。由第二段第For more than 50 years,Middleburg has organized a yearly Christmas parade(游行).Men and women ride horses through the woods and fields.”可知的人们每年都会举行一次圣诞游行人们会骑着马从树林和田间穿过。故答案选D。burg?
A.To relax themselves.
B.To enjoy the fresh air.
C.To escape competition.
D.To challenge themselves.
解析:选A。推理判断题。由第四段第三、四句“He says a visit to Middleburg is a chance to slow down for a day.He says Middleburg can be a calming可推知认为Middleburg是一个宁静、平和、没有压力的小镇在这里人们可以放慢生活脚步轻松一下。故答案选A。It is a good place for family gatherings.
D.It doesn’t respect Christmas traditions.
解析:选B。推理判断题。由第六段第一句“Parade organizers say more than 13-freezing weather.”可推知每年有很多人都会来Middleburg观看圣诞节游行。故答案选B。
科学家12年不洗澡,靠微生物喷雾清洁
Angelababy做“面部鉴定”回应整容传闻
北京故宫博物院考虑用线上购票代替传统购票
上合组织举办首次“网络反恐演习”
澳大利亚大规模捕杀野猫引发争议
百事公司:我们卖可乐,也卖手机
王毅外长:中方愿向叙利亚提供帮助
台湾大选临近之际国民党考虑换人
那些英国人被机场安检没收的奇葩物品
广州公司推“孝顺税”引热议
“恐婚”阿根廷年轻人流行花钱参加假婚礼
人为实现冬暖夏凉易引发疾病
突尼斯全国对话大会获2015年诺贝尔和平奖
推动“全球治理体制”改革是大势所趋
《滚蛋吧!肿瘤君》代表内地争夺奥斯卡,《狼图腾》落选
“十二五”开创“三农”发展新格局
“巷屋”是什么屋?
胡歌古装大戏《琅琊榜》是如何成功的?
新科诺贝尔文学奖得主对其政治影响力不乐观
太完美也是一种病:安妮·海瑟薇综合症
未来,家具会飞
《小王子》经典温情语录重温
Facebook新表情让你表达负面情绪
特斯拉CEO马斯克发推否认自己讨厌苹果
太空影片《火星救援》领跑北美票房
国产喜剧电影《夏洛特烦恼》票房喜人
戴尔630亿美元成功收购数据存储企业EMC
贾樟柯 情感恰似身体里流淌的血液
释放P2P的经济价值
澳政府发布难民抵澳生活指南
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |