必修三
Ⅰ.单词拼写
1.Neve judge a person only by his clothes and________(外貌).
答案:appearance
2.Jane always comes up with some________(新奇的)ideas at a meeting.
答案:novel
3.________(甜点)is sweet food served at the end of a meal.
答案:Dessert
4.The little boy can read and write more than 800 Chinese________(汉字).
答案:characters
5.The job is not tiring at all.On the________(相反的),it's very relaxing.
答案:contrary
6.By law, the youth under eighteen are not________(允许)to enter net bars.
答案:permitted
7.These children are very naughty, so you need________(耐心)to deal with them.
答案:patience
8.Good________(态度,举止)are a very important key to your social success.
答案:manners
9.You should________(寻求)advice from your lawyer on this matter.
答案:seek
10.Recent pressure at work may________(解释)for his strange behavior.
答案:account
.用括号中所给词的适当形式填空
1.To those more cautious persons, travelling in the desert might seem quite________.(adventure)
答案:adventurous
2.Mike used to swim in the river without his parents'________.(permit)
答案:permission
3.________,she could remember 200 English words.(believe)
答案:Unbelievably
4.Mark Twain, a wellknown________, was born in Florida and brought up in Hannibal.(novel)
答案:novelist
5.It is very important to teach their children how to deal with others' kindness and________.(rude)
答案:rudeness
6.By law, the youth under eighteen are not________to enter net bars.(permit)
答案:permitted
7.These children are very naughty, so you need________to deal with them.(patient)
答案:patience
8.Good________are a very important key to your social success.(manner)
答案:manners
2016春北师大版(三起)三下Unit 9《Numbers》ppt课件3
北师大版(三起)三下《Unit 12 Review》ppt课件1
北师大版(三起)三上《Unit 2 Friends》ppt课件1
北师大版(三起)三上《Unit 2 Friends》ppt课件2
北师大版(三起)三上《Unit 2 Friends》ppt课件
2016春北师大版(三起)三下Unit 8《Vegetables》(Lesson 1)ppt课件
2016春北师大版(三起)四下Unit 7《At the restaurant》ppt课件1
2016春北师大版(三起)三下Unit 8《Vegetables》ppt课件1
2016春北师大版(三起)四下Unit 11《Illness》ppt课件1
2016春北师大版(三起)三下Unit 10《Colors》ppt课件1
2016春北师大版(三起)四下Unit 8《Talent Show》ppt课件5
2016春北师大版(三起)四下Unit 9《Hot soup》ppt课件3
2016春北师大版(三起)三下Unit 11《I Can》ppt课件2
2016春北师大版(三起)三下Unit 10《Colors》ppt课件5
北师大版(三起)三上《Unit 4 My Family》ppt课件
2016春北师大版(三起)四下Unit 7《At the restaurant》ppt课件2
2016春北师大版(三起)三下Unit 9《Numbers》ppt课件1
2016春北师大版(三起)四下Unit 8《Talent Show》ppt课件3
2016春北师大版(三起)四下Unit 10《Mocky’s store》ppt课件6
2016春北师大版(三起)三下Unit 9《Numbers》ppt课件4
2016春北师大版(三起)三下Unit 8《Vegetables》(Lesson 2)ppt课件
北师大版(三起)三上《Unit 1 Hello》ppt课件2
北师大版(三起)三下《Unit 12 Review》ppt课件
2016春北师大版(三起)三下Unit 7《Fruits》ppt课件1
2016春北师大版(三起)四下Unit 8《Talent Show》ppt课件1
2016春北师大版(三起)四下Unit 10《Mocky’s store》ppt课件7
2016春北师大版(三起)四下Unit 8《Talent Show》ppt课件2
2016春北师大版(三起)四下Unit 9《Hot soup》ppt课件5
北师大版(三起)三上《Unit 4 My Family》ppt课件1
2016春北师大版(三起)三下Unit 10《Colors》ppt课件3
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |