必修五
Ⅰ.单词拼写
1.So far,research has not produced anything of very great ________(意义).
答案:significance
2.We have ________(完成)all we should do about this project.
答案:accomplished
3.The crime rate is a ________(征兆)of social unrest.
答案:symptom
4.Must you ________(挤出)the toothpaste tube in the middle?
答案:squeeze
5.You cannot work out such a
________(复杂的)problem in just
few pages.
答案:complex
6.It is necessary to build first a ________centers in the coal mine.
答案:aid
7.His lectures ranged over a v ________of topics.
答案:variety
8. She cut her finger on a piece of glass and it is b ________.
答案:bleeding
9.Speed is v ________to the success of our plan.
答案:vital
10.There is a k ________on the stove and the water in it is boiling.
答案:kettle
Ⅱ.用方框中词语的适当形式填空
in place,first aid,fall ill,squeeze,in aid of,ankles,electronic,temporary,over and over again,swells
1.This dictionary is available in ________form.
答案:electronic
2.That is only a ________solution to the problem.
答案:temporary
3.I
________this morning and decided to stay at home.
答案:fell ill
4.Everyone of us should learn some basic knowledge of giving ________,in case of emergencies.
答案:first aid
5.All the arrangements are now ________for their visits.
答案:in place
6.The mother was ________the juice out of a lemon for her children.
答案:squeezing
7.He is forgettful,so I tell him the matter ________.
答案:over and over again
8.They collect much money ________the poor girl.
答案:in aid of
9.While playing football,one of his ________sprained and he couldn't walk on.
答案:ankles
10.Wood often ________when wet.
答案:swells
苏教版小学一年级英语下册Unit5 On the road教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1单元分析
一年级英语下册Unit2 Small animals第三课时教案
牛津版小学一年级英语上册Unit1 Hello教案
上海牛津版一年级英语下册Unit3 Colours教案(1)
沪教牛津版小学英语一年级上册 unit9 教案
一年级英语上册教案 Unit 1 Period 1
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period2教案
一年级英语Module1 unit6 Mid-Autumn Festival教案
上海版牛津一年级英语教案 Unit 3 My abilities
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时2
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(3)
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(2)
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时
一年级英语上册Unit8 Playtime 第三课时教案
一年级英语教案Module1 unit6 Mid-Autumn Festival
牛津版一年级英语上册教案Unit4 My bag第一课时
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时教案
上海牛津版一年级英语Unit2 Small animals第四课时教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时6
牛津小学一年级英语Unit5 Fruit教案(五个课时)
新起点小学一年级英语下册Unit11 Toys教案
小学一年级英语下册Unit2 Small animals教案1
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时1
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第二课时教案
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(1)
牛津版一年级英语上册Unit 2 Good morning 教案
上海牛津版一年级英语下册教案Unit9 Revision(3)
一年级英语下册Unit2 Small animals教案2
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals第五课时教案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |