选修六
Ⅰ.单词拼写
1.When I'm tired, I t________ to make mistakes.
答案:tend
2.Don't throw waste paper at r________ or you will be punished to be on duty again.
答案:random
3.By the sea I saw a wide r________ of seashells.
答案:range
4.This company pays more attention to quality than to q________.
答案:quantity
5.Most air pollution is caused by the burning of f________ like coal, gas and oil.
答案:fuels
6.He gave a ________(一瞥) at his watch and then looked at the sky.
答案:glance
7.I ________(反对) your going there alone.
答案:oppose
8.We are making slow but ________(平稳的) progress in our English.
答案:steady
9.Recently we have seen a gradual ________(倾向) towards healthier food.
答案:trend
10.The ________(结果) was that many people were overweight.
答案:consequence
.用括号里的动词或短语的正确形式完成句子
1.We have no more right to ________ happiness without producing it. (consume)
答案:consume
2.New factories are ________ everywhere. (go up)
答案:going up
3.Stress and tiredness often ________ a lack of concentration. (result in)
答案:result in
4.She ________ round the room before she left. (glance)
答案:glanced
5.He ________ reducing military spending. (advocate)
答案:advocates
6.The witness ________ that she had never seen Mr.Smith. (state)
答案:stated
7.He ________ talking. (keep on)
答案:kept on
8.What ________ you doing from 9 to 11 this morning?(be)
答案:were
9.We ________ some guests for dinner last night. (have)
答案:had
10.How did it ________ that he knew where we were?(come about)
答案:come about
英语中21句有用的话
生活中的趣味英语
2013年八年级英语期中测试题
七年级上册期中考试试卷
每日一句:The Olympic Village is the home to all athletes
每日一句:Olympic stories,Olympic legends
每日一句:first class ,business class,economy class
九年级 Unit 2 第二课时教学设计
八年级上册期中英语试测试卷
九年级英语Unit 2 第一课时教学设计
英语故事:Baltic Sea 波罗的海
英语故事:感恩节
英语故事:总统放生火鸡仪式
英语故事:Australia 澳大利亚
英语中最酷的口语
每日一句:It's free
英语故事:南瓜灯的传说
英语中的名人名言
趣味英语:笑口常开
英语故事:Bacon, Francis 培根 (1561——1626)
英语中介词和副词的区别
八年级Unit 4 How do you get to school? 第二课时教学设计
2013年八年级暑假作业答案
趣味英语故事
八年级下册《 Will people have robots? 》同步测试题答案
2013年五年级英语暑假作业答案
中考英语专题复习练习及答案
七年级上册英语期中考试答
英语中时间介词的练习题
英语口语
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |