选修七
Ⅰ.单词拼写
1.I quite like living alone,because it makes me more________(独立).
答案:independent
2.I show my sincere congratulations on your g______from Beijing University.
答案:graduation
3.My e______daughter is at university now but the other one is at middle school.
答案:elder
4.I________(祝贺)you on your election.
答案:congratulate
5.John and Mike are twins,but the l______is taller than the former.
答案:latter
6.Li Hua was my only Chinese________(同伴)during my stay in Austria.
答案:companion
Ⅱ.选词填空
in other words;adapt to;cut out;absence from;all in all;sit around;in many ways;make fun of
1.He has learnt how to________the customs he does not like.
答案:adapt to
2.She differs from me________.
答案:in many ways
3.My parents were________in the room and chatting with each other when I came in.
答案:sitting around
4.We shouldn't________those students who can't answer questions correctly in class.
答案:make fun of
5.His________school was caused by illness.
答案:absence from
6.My plan was turned down by my boss.________,I had to change it.
答案:In other words
7.If you________the unimportant parts,the passage will be easily understood by the readers.
答案:cut out
8.So many guests,such delicious food and such warm atmosphere—________,it is a successful birthday party.
答案:all in all
雅思口语素材:美食口语-金枪鱼乳酪沙拉
雅思口语话题解析:Favourite Season
雅思口语素材:好句推荐-生活的未知数
雅思口语范文:A celebrity
雅思口语话题资料:与电影有关的词汇
雅思口语天天练:只含一个单词的英文句
雅思口语范文:媒体
雅思口语素材:好句推荐-选择
雅思口语素材:好句推荐-不怕冒险
雅思口语考试指导:面试6分标准
雅思口语天天练:视力差的表达
雅思口语part 1回答范文
雅思口试:搭配介词的不及物动词
雅思口语实用词汇:中式早点
雅思口语话题资料:书
雅思口语素材:美食口语-莲蓉月饼
雅思口语巧答考官的四大窍门
雅思口语素材:明星-姚明
雅思口语高分秘诀:高频话题多练习
雅思口语范文:Educational Visit
雅思口语天天练:小气鬼的表达
雅思口语回答考官问题的四大窍门
雅思口语备考资料:中国传统之节日
雅思口语话题指导:让你快乐的事
雅思口语高分秘笈:练口语靠自己
雅思口语的六大个性化答题法则
雅思口语高分的三大备考策略
雅思口语素材:名人名言-安徒生
雅思口语范文:地点和事件
雅思口语素材:好句推荐-走向胜利
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |